Stefanović: Brisel žmuri, slobodu moramo sami da osvojimo

* LS nikada nije ni razmatrana kao mogući partner od strane PSG i DS *Otvara se prostor strankama van centra, jačaće i levica i desnica
Lider Levice Srbije govori za Danas o složenoj situaciji u opoziciji

Ostavite komentar


  1. Ali… Srbija bas ovako voli da zivi!!???Inace bi barem jedan od problema resila na unutrasnjem domenu…

  2. On nikako drugačije ni ne može da se dočepa vlasti, osim nasiljem… pitam se, što su ih ljudi najurili sa vlasti kad sve oni bolje znaju?

  3. Brisel zmuri? Pa naravno da zmuri kada je Tadic uveo Ruse, prodajom NISa, u Srbiju, a onda hteo da ih zauvek zadrzi ovde otvaranjem tzv humanitarnog centra u Nisu. Jel vam sad jasno zasto Brisel "zmuri".

  4. То што Брисел жмури је мали корак у позитивном правцу.Не заборавимо да он има 28 уста од којих су већина лајава,то јест против Срба.Ово жмурење може да значи да морамо сами своје проблеме решити.Но шта то вреди кад је београдски Пашалук пун медиокретета и Нејаких Уроша.За почетак требамо престоницу изместити на старо и сигурно место где нема промаје-Крушевац!!!

  5. Uopste ne razumem gosp. Stefanovica koji je na krajnje tuzan nacin hoce da optuzi SNS da rasprodaje nacionalne interese kad je za njegovo vreme on potpisao niz losih dogovora sa Siptarskom stranom. Da li narod zaboravlja da je isti Stefanovic tada bio u DS-i? Ja se ne secam da je tada Stefanovic ista rekao ruzno o politici LDP-a?

  6. Sada se svi nesto prave prepametni .Kada napredujemo svi sad sve znaju ,a kada je propadala svi su digli ruke od nje . Jedna covek se borio za nju i uspeo u tome, a to je Predsednik Vucic .

  7. Слобода,по рецепту српске назадне сранке:"Свако има права на мишљење Аце-Бокасе-Гебелса!"

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.