Stefanović: Cilj afere je da mi nanese štetu

Ostavite komentar


  1. S obzirom da deo opozicije planira da bojkotuje predstojeće izbore, njima je sada u interesu da izlaznost na tim izborima bude što manja. Zato opozicija sada izmišlja afere i na taj način pokušava da snizi ugled najviših funkcionera SNS-a, kako bi na taj način uticali da deo birača ne izađe na izbore.

      1. Vidim da vi baš sve argumentovano i pametno rezonujete. Ne ulazim u to da li je Stefanović kriv ili ne. Čak i da jeste, to se neće dokazati kao što nije skoro ni za jednog političara na visokoj poziciji, a siguran sam da većina njih krade, i iz ove i iz prošle vlasti. Ali da su neke afere izmišljene iz tog razloga, to je sigurno. Kao što sam siguran i da vlast izmušlja neke afere opozicije. Jednostavno, politika nam je prljava.

        1. Ako je ova afera izmišljena u kuhinji opozicije, zašto je Aleksandar Obradović rizikovao posao i normalan život da bi izneo ove podatke. Čovek je bio mesec dana u pritvoru, sada je u kućnom pritvoru, prima četvrtinu plate? Možda zato što je pošten i što ne može da gleda kako se uništava firma u kojoj radi na račun ljudi koji se enormno bogate. Problem za vlast je upravo to što ovu aferu nije lansirala opozicija, već čovek „iznutra“ koji nije bio u politici.

    1. ko su bre ovi likovi kao ovaj igor koji brani ministra, mislim kako ga nije sramota, mada moram da priznam da je botovski posao idealan za bednike bez m…
      ziveli

  2. Pa, ministre, trebali ste ili vi ili vaš otac dobro razmisliti u šta se upuštate. Niste deca. A da. Mislili ste da se nikada neće saznati. Ali, OZNA sve dozna, tako su nas učili odavno.

    1. …Bas tako…!! Odeljenje zastite naroda u vreme senki nad Srbijom…dok raja bindzuje-vec vidjeno…

  3. Strategija, sve negiraj, tata prosao pored Krušika nije, Djilas kriv naravno, samo je zaboravio da spomene da je to napad na Srbiju a ne na njega.
    I nikako da kaže šta tata radi u GIMu, verovatno je mladji referent.

    1. Još gore, ne mogu da razumem kako je propustio da istakne da su ovi napadi na njega (i na tatka mu) u stvari pokušaj rušenja samog Vučića! A to je, jel’te, potpuno nedopustivo!

  4. Jel to javio Putin ili se naše nezavisno tužilaštvo ipak pozabavilo slučajem? Biće da je ipak Putin u pitanju. Em je brži em je slobodan.

  5. „Monstruozna je laž koja je plasirana ovde od trgovaca oružja čiji je interes da uruše našu namensku industriju“. Ministru ili je potreban psihijatar ili mu je neko pismeno naredio da tako nešto izjavi. Pa to ne da nije zamena teza nego je ordinarna neistina koja zasenjunje čak i Vučićeve izmišljotine. Pa ko štiti i pomaže trgovce oružjem doktore!!!??? Ko je izdao dozvole ministre!!!? Marsovci!? Nemojte više da vređate inteligenciju samosvesnih građana. Botovima je ionako svejedno ako su dobro podmireni.

  6. Za svog oca tvrdi da nije, kako je naveo, ni vlasnik, ni suvlasnik, kao ni direktor firme GIM, a nije mu ni otac

  7. Jadničak. Pa bolje bi mu bilo da nije dolazio na TV! Toliko očigledno i nespretno laže i izvrće činjenice – da mi ga skoro pa žao. Moglo bi se uskoro očekivati da naredi narodu da veruje u ono što priča on i vođa mu. Možda , jedino to pomogne??!!!

  8. Ćutanje je zlato.Službena tajna nije nigde u normalmom svetu pokriće za krivično delo.Ministre šta je sa policajvem.uzbunjivačem(2016.- Srebenica) koji je poštovao procedure propisane za uzbunjivača?Suspendovan do danas + još svašta nešto. Čak i RT news u svom prilogu o putevima oružja iz Srbije do Al Qaide ne optužuje Srbiju već kupce oružja iz UAE i USA . Nije lepo (biću pristojan) pričati neistine. Da li možda trgovci oružjem od svog profita grade autoputeve pa se stoga pomonjanjem sumnjivog poslovanja tih trgovaca ugrožava izgradnja mostova i puteva?

  9. Ova izjava je “ dokaz “ da Nebojsa iz BG. -a nema zavrsen fakultet .Sve je zbrkano “ sa brda i dola „, mesa polu istine ( i polu lazi ) sa skretanjem paznje na Djikija , demantuje licno Acu koji je sam izjavio da cika Branko “ samo “ radi u Gim – u , lazi da “ Krusiku “ ide “ sto puta bolje “ pored blokoranog racuna i astronomskih dugova , izigrava Kalimera jer hoce da im ( Stefanovic familly ) nanesu stetu pa eto jadni oklevetani pred javnoscu iako su “ dobrovoljci “ za Acin poligraf kao i uzbunjivac iz doticnog “ Krusika “ Obradovic…. ali to je druga prica
    Izjava je namenjena sns sekti i sns ovcama koji im veruju na “ casnu “ rec a ostalima … znate vec

  10. Stefanoviću živim za dan kad će te ti i tata biti iza rešetaka zbog laži i prevara, još malo biće da je Obradović radnik Crvene Zastave a ne Krušika… dosta više tvojih laži počev od diplome pa nadalje….

  11. Nadam se da ce svet poceti da cacka po ovoj svetskoj trgovini oruzja. Sta ce onda da nam prica ministar, predsednik drzave. Verovatno ce botovi da rade prekovremeno. Ova vlast je toliko korumpirana a svet je to dozvoljava s nadom da ce AV odrzati obecanje i priznati Kosovo. Ovaj status mu odgovara jer zeli da sto duze ostane na vlasti i otme sto vise od naroda a onda da ode u majcicu Rusiju .

    .

  12. Može i tako da se kaže, jer cilj pravde i jeste da prestupniku „nanese štetu“, tj. da ga strpa u zatvor (za kaznu i primer ostalima).

  13. Stefanovicu da si posten ne bi se plasio cilja koji spominjes. Ono sto je uzbunjvac sinoc rekao na N1 je jednostavna formula za skoro sve firme u Srbiji. Sramota da pricate o radu i postenju, a zaposljavate samo clanove starnke, punite svoje sefove na racun radnika koji treba da dobiju otkaze, ali tek posle izbora, sramota da ste toliko neodgovorni ili namerno ne kontrolisete takva preduzeca, iskreno sve sto je juce receno je velika sramota. Posto trgovac oruzjem moze biti samo covek bez morala, jer ne prodaje banane i jabuke nego naoruzanje, predlazem uzbunjivacu kad izadje iz kucnog pritvora da trazi zastitu policije, jer se plasim da ce ga neko ubiti. Covece cuvaj se. Zelim tebi i tvojoj porodici strpljenje i hrabrost. Hvala ti na iskrenosti, napokon je neko morao da iznese ono sto svi godinama znamo, ali svako u svojoj firmi i okruzenju.

  14. „Cilj afere je da mi nanese štetu.“ Štetan si ti sine, štetan. Istorija je neumoljiva.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.