Stefanović: Datum izbora se još ne zna, nije realno da se istovremeno raspiše i referendum

Ostavite komentar


  1. Naj bitnija ustavna promena je mandat predsednika se povećava, na tri puta
    po izglasavanju novog Ustava,sve se briše i zaboravlja potom još 3 mandata od Srbije neće ostati ništa,iseliće se sve živo.Prvo referendum ,izbori su nemogući pod ovakvom torturom.

  2. Ne želimo zakucane liste. Verujete li da bi komšije dale poverenje Atlagiću, Rističeviću, Martinoviću ili Gojkovićki da sednu u parlament? Da li bi Čeda, Čanak, Kene ili Živković uspeli da provire u parlament? Nebitna je stranka, pozicija i opozicija imaju liste filovane nepoželjnim političarima, zbog toga je niska izlaznost. Nije problem u apstinentima, belim listićima, problem je u tome što nemamo mogućnost da poslednjeg sa liste, nepoželjnog u vrhu stranke, ali poštenog komšiju ubacimo u parlament ili lokalnu skupštinu. Prvo promena izbornog sistema, pa izbori, koliko god su pozicija i opozicija protiv toga.

  3. Љут сам што овај средњошколац заузима место људима са факултетом, муком завршеним.

    1. O cemu pricas, pa gospodin je DOKTOR! Ko ti je kriv sto nisi imao para pa da kod Mice kupis doktorat.

  4. Otkud je ministar unutrasnjih poslova nadlezan za izbore? Premijerka je izgleda privremeno ili ne nestala i nema je po tabloidima vec duze vreme?

  5. O kakvom referendumu je rec? Poceli ste da provlacite polako da se narod navikava? Pa necemo izaci ni na referendum ni na izbore. Jedino ako nas pod pretnjom naterate. Ali i onda znajte da necemo sigurno glasati za vasu kliku.

    1. Kako da te natera? Pa njemu je cilj da ne izađemo na izbore a on već zna šta treba da radi. Evropa će da zažmuri

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.