Stefanović: Spreman da ponudim ostavku Vučiću, Hrkalović u Lučanima po mom nalogu

Ostavite komentar


  1. Još samo nismo,za ovih tridesetak godina,probali da se obračunamo između sebe,na zadovoljstvo mnogih.E,to će tek biti obračun bez milosti,bez kraja,užasniji od svih zločina,tek će Evropa videti kako se to radi(a njih će biti baš briga).

    1. Već poodavna delim Vaše mišljenje i zabrinutost, a sve se, na našu žalost, i da se ne lažemo, kreće u tom smeru. Ali se, ipak, nadam da Evropa uviđa sve to, da budno prati situaciju, i da neće sedeti skrštenih ruku imajući u vidu da su im na raspolaganju brojni mehanizmi i principi.

    1. DA NEMA VIŠE IZVLAČENJA. KAO ŠTO JE PORUKA UREDNICI STUDIJA BEEE PORUKA NJIMA A NE NARODU.

  2. Sreca da sam se penzionisao iz policije a da nisam ovo docekao za ministra, te starlete drzavne sekretarke… nema reci kojima se moze opisati ponizenje koje sluzba dozivljava. Sto mnogi neznaju vec dugi niz godina prijem u policiju se vrsi iskljucivo po spiskovima sns.a tako da policija zaista viseslojno i po zapovednom selektiranom kadru i po izboru policajaca, postaje stranacka sns vojska, to se mora vise istraziti i pisati o tome

  3. Da sekretar MUP smiruje situaciju u nekoj pol.stanici Lucani !? Svasta cemo jos da cujemo i vidimo. Koja su ovlascenja sekretara ?Izgleda da je Barbara iz MUP najveci policajac .

  4. Čista demagogija. Trebali ste za mnogo ozbiljije stavri da podnesete ostavke. Svaki dan je neki inspektor ili policajac uhapšne zbog sprege sa kriminalom, ali vi se povodom toga ne oglašavate. Sramota.

  5. Od onomad poljupca Ace devetke u stilu „u razdeljak te ljubim“koji bejase javno prikazan povodom neke od pobeda Acinih – ovaj mucenik sve vise i vise tone u neobjasnjivo. Opet neke izjave koje izazivaju smeh – pa on je clan vlade – pa gde mu je prva ministarka – Premijerka za konsultacije ili eventualni otkaz – nesretni Dr Stef?!

  6. Da,na snimku su bas bili nasilni ..kakvo prodavanje magle nego je nebojsa iz beograda video da im blizu kraj pa izveo generalnu probu sa napustanjem broda koji tone

  7. D.Hrkalovicka, kao poznati strucnjak za borbu protiv org. kriminala sa par godina staza na rukovodecim mestima u MUP-u, dosla da plasi narod u Lucanima, sa vodjama navijackih grupa, sa kojima je bliska. Jednostavno, nje se stidi svaki pripadnik policije.

  8. Barbarizacija!
    Naš vidoviti ministar je državnu sekretarku MUP-a Dijanu Hrkalović poslao u Lučane na dan lokalnih izbora, a u cilju smirivanja situacije? na osnovu čega? Šta se to desilo pre da bi procea bila takva? Juče je samo uhapšeno je 6 iz SzS, a niti jedan od onih koje su građani prijavili za remećenje izbornog procesa! Ovi iz SzS nsu upali, nego su ušli i normalno pitali šta je sa Lazarom. Kada ih je dežurni prijavnice hteo izbaciti napolje, a ne da uzme prijavu, tada je nastao problem. Državna sekretarka je politička ličnost, a ne profesonalac. Tamo postoji načelnik sa kojim se najnormanije razgovaralo i koji je profesonalac (svaka mu čast). Niko nije bio ugrožen, osim onih, koji su uhapšeni i građana koji su terorisani, a ti su dovedeni sa strane, a očigledno bili pod zaštitom dr. sekretarke Hrkalović. Sve se ovo videlo na viedu sa lica mesta.

  9. Sve sto je izjavio je samo spin. Zasto je on dao nalog Hrkalovicevoj? Od koga je on dobio nalog? Kakvo smirivanje situacije ? Najposle ostavka se ne nudi (svom starom prijatelju)nego podnosi. I podnosi se predsedniku Vlade.

  10. Postoji relativno veliki broj optuzbi o aktivnostima, vezama i biografiji doticne, ali se ministar nije do sada ‘jasno’ izjasnio u vezi sa tim, naime da li su u pitanju insinuacije zlonamernih ili je istina – koju bi garantovao licno.

  11. Ovaj vid promovisanja nasilja od strane drzave prema poreskim obveznicima nije vidjen. Brajko, za revpresiju i hapsenje bićes nagradjen

  12. Ne razumem? Šta on ima da podnosi ostavku predsedniku? Kakve veze ima predsednik države sa njegovim neodgovornim postupcima. On mora ostavku da podnese Vladi, konkretno predsednici, jer je to njihova nadležnost.
    Da li će ovom ludilu da dođe ikada kraj?

  13. Doktore, valjda ostavku treba da ponudiš onom fikusu koja te je predložila za ministra. A otkuda si znao da će u Lučanima biti „situacija“? I kako je to Hrkalovićka trebalo da je smiri? Verovatno je te stvari naučila od svog kuma Saleta Mutavog?

  14. Nije tesko proci spinove aktuelnog ministra policije u pokusaju „nudjenja“ ostavke. Gledali smo video prilog sa Youtube sajta i videli da izjava o izlozenosti lincu policajaca, ne odgovara istini. Pitanje koje se postavlja je zasto je on dao nalog Dijani Hrkalovic drzavnom sekretaru MUP-a da bude u stanici policije u Lucanima u vreme odrzavamja lokalnih izbora ? O kavom smirivanju strasti se radi i da li je ona ekspert za „smirivanje strasti „? Da li je to u skladu sa, ili je time prekrsen izborni zakon ? Ukoliko je prekrsen da li zbog toga postoje odredjene zakonske konsekvence za Hrkalovicevu i Stefanovica ? I za kraj, ostavka se podnosi ili ne podnosi. Nepoznata mi je kategorija nudjevine niti konsultantskih razgovora sa „prijateljem od ugleda i poverenja“. I ostavka se podnosi predsedniku Vlade, ne upravo navedenoj osobi .

  15. Ccccccc…. kakva patetika na kraju sage zvane „lokalni izbori“. Oda moralu i čovečnosti od strane imenjaka iz Beograda. Bravo, bravo…

  16. A, ja ceo zivot mislila da ministri podnose ostavku premijeru kad ono Stefanovic pokaza da nije tako.

  17. Naravno da nećeš otići potreban si srbiji, jer si najbolji Ministar u Vladi. Da Vam nije palo na pamet da odete iz Vlade.

Ostavite komentar


Politika

Viktor Orban

Samit Evropske političke zajednice: O čemu će razgovarati evropski lideri?

Četvrti samit Evropske političke zajednice biće održan u Velikoj Britaniji u četvrtak, 18. jula, i najavljen je kao najveći skup evropskih lidera u poslednjih nekoliko godina. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, prisustvovaće ovom događaju, i saopštio da će se u okviru samita planira bilateralne i multilateralne sastanke sa nekim evropskim državnicima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.