Stefanović: Han na sednici vlade u subotu

Ostavite komentar


  1. Tp što je Srbija odlučila da ne odgovara na budalaštine koje stišu iz Hrvatske , to ne znači da ih odobrava i to bi trebao da Han zna.

  2. Voleo bi da EU konačno počne i konkretno da ceni napore Srbije za mir i stabilnost u regionu.

  3. Velika je to podrska Vladi prisustvo Hana.Od njega ce sigurno dobiti jos jacu podrsku ka putu u EU.

  4. Lično me interesuje da li će za javnost izjaviti stavove EU ili će na zatvorenoj sednici samo vlada dobiti pravi odgovor iz Brisela.

  5. Han ce imati priliku jos jednom da cuje od Vlade i ministra uveravanja da Srbija cvrsto stoji na svojim nogama i da je vec sada spremna da udje u EU.

  6. Krajnje je vreme da neko reaguje. Dobro što će komesar za proširenje EU Johanes Han prisustvovati sednici Vlade, da se upozna sa pravim stanjem stvari u regionu.

  7. Mislim da je EU odavno trebala da reaguje na provokacije i uvrede koje nam dolaze iz Hrvatske.

  8. Sada kada nam sednice konacno na nesto lice imamo sta i da pokazemo. Srbija je na nezaustavljivom putu reformi

  9. Idealna prilika da se visoki zvaničnik EU upozna na pravi način o situaciji u regionu.

  10. Mislim da će ova sednica biti i te kako konstruktivna, pre svega zbog mogućnosti da se gospodin Han upozna sa detaljima ovog haosa u regionu koji Hrvatska pravi u poslednje vreme.

  11. Prisustvo visokih predstavnika EU u Beogradu i njihov direktan uvid u rad naših institucija, pa i vlade, može samo da nam koristi. Imaće pravu sliku o stavovima Vlade Srbije, njenom delovanju, kako na život u Srbiji, tako i na međudržavne odnose u regionu.

  12. Voleo bi da te Han pita sto nisi reagobao noc kad su rusili u Savamalu? Ako hocete u EU, mora da se postuju zakoni.

  13. Srbija će uputiti svoju zvaničnu poruku na sednici vlade svima a prisustvo predstavnika EU je od posebno značaja za nas.

  14. Han treba posle to da prenese Hrvatima a oni neka daju odgovor ako imaju na sve ove silne provokacije.

  15. Srbija ce nastaviti reforme zbog njenih gradjana i nece odgovarti na uvrede iz Hrvatske a EU treba da reaguje.

  16. Sigurno je da Srbija želi mir i stabilnost čitavog regiona i to bi zaista svi trebali da čuju.

  17. Zaista bi EU morala da se oglasi kada su Hrvati i njihove izjave u pitanju,moraju da sankcionišu to i zaustave te govore mržnje.

  18. EU bi zaista morala da povede računa o Hrvatima i da ih sankcioniše jer Hrvati su zaista preterali sa provokacijama,zato je i potreban Han na sednici naše Vlade.

  19. Sigurno je da je prisustvo Hana sednici naše Vlade potrebno,treba mu se ukazati na sve provokacije Hrvata.

  20. Šta će on na sednici vlade kad nije u vladi a nije ni poslanik i nema nase drzavljanstvo …!!!!

  21. Han mora biti upoznat sa cinjenicnim stanjem u regionu.Iako su nemacki i austrijski mediji pisali o desavanju u Hrvatskoj , Han ce posle bezlicnog odgovora Junkera imati priliku da u Briselu stvari postavi kakve jesu.

  22. Nadam se da ce ce Han da se zauzme za stavove Srbije i da ce skrenuti paznju HRvatima na njihovo ponasanje koje je prevrsilo svaku meru. Neko mora da ih postavi na njihovo mesto sto pre.

  23. Nista nije sporno to sto ce sednici vlade prisustvovati Han. Cak mislim da je dobro sto ce komesar EU za politiku istocnog susedstva i pregovore o prosirenju doci u Srbiju i jos jednom cuti njen stav, njena razmisljanja, kako Srbija vidi situaciju u regionu i da razgovaraju o svemu sto se desavalo. Tako da ce posle toga moci da sa lica mesta govori kako razmislja vlda Srbije.

  24. Evropska unija mora zauzeti jasan stav prema hrvatskim pokušajima destabilizacije regiona, jer guranje prašine pod tepih nikom neće biti od koristi.

  25. Junker nam nije pomogoa ni malo. Nadam se da ce Han da promeni tu situaciju i da ce Srbija dobiti zasluzenu paznju u EU.

  26. Verujem da se gospodin Han ozbiljno shvatiti ove provokacije koje nam svakodnevno stizu iz Hrvatske.

  27. Milanovic je toliko bezobrazan da me uopste ne bi iznenadilo da nam uputi neku provokaciju ili uvredu i dok je Han u poseti Srbiji.

  28. Srbija želi mir, stabilnost u regionu koji su preduslovi za ekonomski rast. Želimo da sa Hanom da razgovaramo otvoreno o svim pitanjima.Srbija mora da nastavi saradnju sa svima, kako bi građani Srbije žive bolje. Srbija je na pravom putu razvoja.

  29. Nadam se da ce Han konacno oceniti situaciju u Srbiji sto se tice odnosa Hrvatske prema njoj, i doneti neko resenje.

  30. E sada imamo priliku jednom zvanicniku eu da kažemo sve što imamo,jer očigledno kada im se pošalje pismo neki to ne shvate ozbiljno pa u skladu sa tim šturo i odgovore!

  31. Srbija se bori da ostvari mir i stabilnost u regionu.Veoma je bitno da se stvore i ,preduslovi za povecanje ekonomskog rasta i napretka zemlje.

  32. Ovo je najznacajniji momenat za Srbiju – podrska i prisustvo komesara za prosirenje EU.

  33. Moraće Han mnogo toga da objašnjava, EU je ispala nemušta i dvolična u haosu u regionu.

  34. Moci ce da upoznaju Hana sa ponasanjem Hrvatske i njenim pretnjama da ce sabotirati put Srbije u EU.

  35. Hanovo prisustvo na sednici vlade je snazna poruka Srbiji da ima mesta u EU za nas i da treba nastaviti zapocete reforme.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.