Stefanović: Izložba SNS je prazna – nema buseva sa pristalicama

Lider Levice Srbije o kontraizložbi "Cenzurisane istine" za Danas

Ostavite komentar


  1. Ето нам и Борка Стефановић није до сада било,где ли је био…..

  2. Borko je očigledno izvan vremena i događanja i kao da ne primećuje da je izabrana nova vlada i plan rada. Umesto da sedne i iščita i vidi kako da uhvati korak sa planovima i promenama on se bavi irelevantnim stvarima i kreira iskrivljene medijske slike.

  3. Levica da je kojim slucajem izlozbu priredila u nekoj galeriji sumljam da bi iko dosao. Ovako na sred ulice pa neko i stane da mu prodje vreme.

  4. Nema buseva ali je izlozba veoma posecena. Posluzila je svojoj svrsi a to je dokaz da cenzure nema.

  5. Slazem se ali izbori su pokazali da udbaska levica iz SMIP-a nema prodju. Ovde prolaze samo nacional socijalisti kao sto je bio Milosevicev SPS

  6. Drug Borko se opet javlja…bojim se da je on svoju politički karijeru okončao u potpunosti.

  7. Argument: Borko Stefanovic je ambasadorki Meri Vorlik 2008. odneo dokument Vlade Srbije sa oznakom državna tajna. Bar tako kaze Vikiliks. Da li je Borko u intervjuu mislio na ovakvu vrstu "putera na glavi"?

  8. Izložbu može da vidi svako ko želi i važno je da je otvorena, a galerije nisu stadioni da se tamo skupljaju široke narodne mase.

  9. Zar je bitno da li su pristalice iz prestonice ili iz unutrasnjosti? Pristalice su pristalice.

  10. Nema, pa naravno da nema, kad je poskupelo meso, i mesne prerađevine, takođe. Ko da nahrani tolike botove iz provincije. A benzin? Oni ne znaju da privreda dobro stoji samo u premijerovom ekspozeu dok je u stvarnosti ““““mrka kapa““““.

  11. Neka mu neko pojasni da ovo nije livada na Uscu gde je bitno da dodje masa. Ovo je kulturni dogadjaj na koji se ne okuplja u hordama

  12. Zar Borku ništa ne govori to što njegova Levica Srbije nije ušla u parlament.? Borko je odsvirao svoje.

  13. Vesna BG i ostali botovi… U parvu ste, SNS kulturna izložba ne privlači horde. Zato je i prazna… Nema nikoga kulturnog u SNS da pogleda izložbu, sve je masa, samo siva masa ispranih mozgova…

  14. Evoga Stefanovic bas je dobro prosao na izborima u aprilu.Odakle volja ovim malim ljudima da pricaju ovakve stvari a cenzus nisu presli.

  15. A sta radi Stefanovic ispred galerije Progres? Pokusava da minira izlozbu "Necenzurisane lazi" , cepa karte i broji posetioce? Izvodi svoj performans?

  16. Za pocetak Borko Stefanovic je sa kontraizlozbom uradio dobar posao. Kad AV na nekoga /Sasa Jankovic, Sasa Radulovic, Kokan Mladenovic pa i akademici Vladimir Kostic i Dusan Teogorovic…"napujda" svoje botove, to je znak da su se SNSovci uplasili istine i drugacijeg misljenja. Samo tako.

  17. Ono što sam ja primetio da vaš list nije napisao ni jedan afirmativan članak o i oko izbora vlade, nego intervjuišete lika kome su građani Srbije dali manje od 1% na izborima, alal vera za cenzuru.

  18. Stefanović je po običaju "najpametniji",samo to ne vide gradjani Srbije "sram ih bilo" !!!

  19. Jadan je , žalim ga što ima pogrešnu politiku koju podtržava o,2 odsto gradjana.

  20. A videli smo na izborima koliko pristalica imate, ovo sve što govorite možete obesiti mačku o rep.

  21. Borko se vratio sa odmora, pa se uplašio da ga novinari ne zaborave, pa brže bolje u Knez da da izjavu.

  22. Ja sam mislio da je ovaj čovek otišao u istoriju jer mu je tamo i mesto,džabe Borko sve kad nemaš ni blizu cenzusa.Sramota.

  23. Borko ne znam ni sam kako te nije sramota da kopiraš,budi malo original,ali verujem da zbog svog sklopa ličnosti ti i ne umeš da budeš originalan.Uostalom tebi je narod već pokazao šta misli o tebi.

  24. Nema buseva jer su se Vučićevi "glodari" već provozali sa 100 autobusa kroz stradiju gde ih je predvodio "fluraš" Vučić da vide šta još nisu upropastili, uništili, rasprodali za ove četiri godine, i šta ih čeka da unište i upropaste za sledeće četiri godine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.