Stefanović: Izveštaj EK potvrdio da je Srbija oteta država

Ostavite komentar


  1. Zasto na takav primitivan nacin!? Izadjite na izbore i pobedite. Ne,vi bi hteli da to „stranci“ urade za vas

  2. BRE Dobro jutro u Drzavi Srbiji sada je isto kao.kod mene na Divljem Zapadu u Drzavi Arizoni cvets pljacka kriminal.i.samo.korupcija -Bre ko ce koga bolje.Podmazati.Da udjete u Evropsku.Uniju.uskoro.bre necete of toga nema nista bice jebiga nazalost nije sve za Pricu.samo. price ostaju sa Divljega Zapada-Obecanje ludo radovanje .!? Super Cosmo crazy Aigen.

  3. Sve sto si rekao je kao uvek sve sto izgovoris laz Srbija je nikad bolja veliko hvala ljudima koji vode srbiju ihvala veliko svim gradjanima koji ucestvuju u tome i daju podrsku predsedniku i vladi samo tako i u buduce zivela Srbija

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.