Stefanović: Jeremić da objasni otkud u korupcionaškoj aferi

Ostavite komentar


  1. U balkanskim državama sve se svodi na prozivanje: Otkud ti kofer pun para? Objasni otkud ti u korupcionaškoj aferi i sl. Dalje od toga niko ne ide jer zna da SVI IMAJU PUTERA NA GLAVI i da će, ako nekog otera na sud, ovi isto učiniti njemu kad dodju na vlast.

  2. Mi smo ga poslali u UN, da nas lepo predstavlja, a on pogledajte, u središtu korupcionaške afere!

  3. Hoće li nama Mali da objasni sve njegove afere, ili možda ti, sve afere vezane za članove vlade i njihove kumove i rođake koji često gube lične karte ?!

  4. Dovoljno je da odgovir na par pitanja i da razresi sve, ali ne, on sve to izbegava i skida fokus sa sebe.

    1. cestitam braci vucuc na prvoj milijardi evra otetoj od naroda …sifra bec…

  5. Ko ocekuje objasnjenje Jeremica? Zalice se, „politicki progon“ trlalala i to je to.

  6. Jeste tako, ne moguce da su njegovi partneri u kriminalnoj organizaciji prebacivali novac na njegov privatni racun a da on pritom danas ne zna da se protiv njih vodi postupak.

  7. Gospodin Jeremic,to zvuci za ponos svakog postenog Srbina..Kada ste na daleko poznati tada podlezete i proveri.Znaci ,samo je u Srbiji izlozen hajci i osudama.Postavili ste ministra finansija koji je ozloglasen u narodu sa svojim finansijskim aferama..Optuzbe i vredjanja su vasa metoda prikrivanja vasih afera.Sreca sto se to zna van nasih granica.

  8. Nema ministra policije na zemaljskoj kugli da ovako prica o coveku koji mu seta ispred nosa svaki dan.Ministar propagandnih poslovanja.

  9. Da je afera kod nas pa da se vadi i kaze da mu namestaju, al je afera svetskih razmera. Jeremicu otkud ti u tom kolu.

  10. Gospodo botovi,molim vas u ime svih nas neobaveštenih da nam otkrijete izvore iz kojih saznajete da je Vuk Jeremić u sedištu neke afere,da je njegova supruga mafijaški bos,da je Đilas fašista…itd.Da li vam to na omotu sendviča piše,pa čitate između zalogaja….?

  11. Dr.Jeckyl i Mr.Hayd, gospodin je malo Ministar, a malo je clan Glavnog Odbora SNSa. Nikada necete znati ko je dao koju izjavu jer ne zna ni on.

  12. Poštovani botovi, molim da objasnite ostatku sveta kako to dolazite do informacija da je Vuk Jeremić u centru korupcionaške afere,da je njegova supruga narko bos, da je Đilas fašista….da li to čitate sa omota sendviča,ili imate neki tajni obaveštajni kanal za koji ostatak sveta nije čuo…?

  13. A zašto nisi pitao Vulina: Otkud ti pare za stan, i zašto vređaš građane Srbije da ti je pozajmila tetka iz Kanade.

  14. A ti „dr.Nebojsa“ krajnje je vreme da objasniš gde si i kako kupio diplomu?
    Ja nisam akademski građanin ali su moje rečenice daleko smislenije od tvojih i rečenica „dr.Sinise“
    Kako vas nije sramota?

  15. otkud stranci u komisiji za odbranu tvog doktorata a ti odbranu držao na srpskom!

  16. Dobro, Jeremeić bi trebao da ponešto pojasni- ali valjda tek onda, kada SNS-ovci pre njega pojasne mnoge sopstvene afere svojih ljudi na vrhu države: plagirane doktorate, verovatno lažne diplome bivših šofera, noćnih čuvara idr. sada u vlasti, Savamalu, apartmane Maloga u Bugarskoj, tajne ugovore npr. o dve ranije „prodaje“ železare u Smederevu, o poklanjanju JAT-a uz doplatu Arapima, BG na vodi i čije je sve to, kriterijume poklanjanja srpskogh novca strancima zarad tobožeg otvaranja „novih“ radnih mesta u pre toga namerno uništenim farikama, ko je sve zgrabio srpske oranice i po kojoj ceni i bezroj drugih! Lista je predugačka, a ovaj „ober policajac“ se hvata Jeremića. Valjda po staroj „metodi“ fon Klauzevica da je napad najbolja odbrana. I tako za celo vreme od kada su na vlasti!

  17. A zato Nebojsa iz Beograda ne objasni odakle mu vila na Bezanijskoj kosi?Kao ministar unutrasnjih poslova lazira doktorat koji ni danas ne ume da odbrani a pre toga kupio magistraturu na istom fakultetu privatnom a svi znamo da je tri puta pokusavao da upise drzavni fakultet i nije uspeo a ovamo doktorira.A sto je najcrnje on postavlja pitanja u medijima a njegov je posao da da odgovore.Ali posto svi znamo da prica u prazno ne bi li „napalio“ svoje glasace i skrenuo temu sa korumpiranog Malog koji je izabran za ministra.Umesto da reseva korupciju u drustvu i politici ali kako kada je sam deo te korupcije on zamajava javnost bar on treba da zna a ocigledno ne zna da ako ima saznanja ife u tuzilastvo a ne postavlja narodu pitanje i ne zamajava narod glupostima i demagogijom ali uci od najboljeg.Napad najbolja odbrana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.