Stefanović: Kad Dačić kaže da misli da EU neće uvesti vize Srbiji, građani imaju pravo da strahuju

Ostavite komentar


  1. Srbija čvrsto korača ka članstvu u EU i nikakce sankcije ili cize neće biti uvedene Srbiji.

  2. Ako EU uvede vize gradjanima Srbije, onda sam 100% u pravu, zadnjih 20 godina jer govorim da Srbija nikada neće biti primljena u EU.Da su hteli, bili bi pre i Slovenije i Hrvatske.

  3. Ako nam EU uvede vize, to znači da Srbiju gledaju kao gradjane ne drugog već trećeg reda, a naši u EU izigravaju robove u zemljama EU Nažalost naši gastarbajteri nisu svesni toga.

  4. Hrvati napali zaštićenu zonu UN, proterali stotine hiljada Srba i pobili na hiljade i dobili članstvo u EU.

  5. Zašto ljudi u Srbiji koji imaju dvojna državljanstva poseduju pasoše koji ne podležu ograničenju boravka u inostranstvu gde poseduju i nekretnine i većina političara podržavaju uvođenje viza građanima Srbije i protiv su ulaska Srbije u Evropsku uniju ???

  6. Pa eto
    31. avgusta 2023. u 11.11

    Hrvati napali zaštićenu zonu UN, proterali stotine hiljada Srba i pobili na hiljade i dobili članstvo u EU.

    Pa eto na primeru Hrvatske znamo kako se postaje clanica EU, sada je na Srbiji „da i ona to uradi Srbima“ i eto je u EU !

  7. Nije EU nikakav garant borbi protiv korupcije kada su u njihovim redovima najveći korupcionaši Fon Der Lajn i bratija u Bugarskoj Hrvatskoj Rumuniji …

Ostavite komentar


Politika

Rama: Veštačko povlačenje paralela između Kosova i Ukrajine 10

Rama: Veštačko povlačenje paralela između Kosova i Ukrajine

Albanski premijer Edi Rama rekao je na 79. zasedanju Generalne skupštine UN u Njujorku da je Kosovo neodvojivi deo međunarodne stvarnosti. On je poručio da ruska agresija na Ukrajinu treba da služi kao zvono za uzbunu, ali da ne bi trebalo praviti paralele sa Kosovom, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.