Stefanović: Moj odnos sa Vučićem samo naš

Ostavite komentar


  1. Ma sta rece, briga me vas odnos, ostavite Srbiju na miru vi se odnasajte koliko i kako hocete.

  2. mozda ti zelis, Nebojsa iz Beograda, da budes njegov prijatelj. Ali nije obostrano. Zeleo bih i ja da budem prijatelj sa Skarlet Johanson, ali me nekako ne konstatuje ovih dana….

  3. A ti si sa Vucicem “ u odnosu“. ? Bas lepo! Kakav vam je odnos , nama su posledice – ne daj boze nikome!

  4. E pa neće moći! Čim si tu na funkciji,sluzis narodu koji te deebelo plaća, isto kao i Acu. Tako da ste obojica dužni raport ovom narodu!

  5. Pa, kako da ti kažem… vaš odnos nije samo vaš, ako utiče na naše živote, a jako utiče. Nije teško ukapirati.

  6. ma sta rece,napravio je divno mesto za zivot….sve sam jad i čemer i jedino mu merilo kakav je Beograd je Beograd na plutajucim govnima…bolje da je samo park tu napravio kao sto je druga strana obale i resio da konacno nase reke prodisu i budemo ekoloski grad…reke su nam kanalizacija a deponije ispod nosa….narod jedva sastavlja kraj sa krajem i umire od svega drugog samo ne od Corona virusa….ali i tome ce doci kraj!!!!

  7. U odnosu su sa spregom kriminala i vlasti,bas lep i konstruktivan odnos,blago nama,dok se oni enormno bogate,nama bacaju mrvice kao da smo stoka,EU i Amerika ce ih podržavati dokle god nas prodaju u bescenje i dokle god i oni imaju koristi od te rasprodaje a oni žuti nista bolji nisu bili od njih,to ludilo i pohlepa je zahvatilo ceo svet i tome mora doci kraj,nikakav izgovor i nikakvo opravdanje tu ne pali,satanizacija planete je krajnje destruktivna i mnogi ce platiti cenu toga kad tad.

  8. Odnos inter partes moguc je samo kod privatnih, ali ne i kod obavljanja javnih poslova. Kod vrsis javnu funkciju odgovoran si prema svima – erga omens, kako u politickom, tako i u gradjanskopravnom i krivicnopravnom smislu… tako da se uzmete u pamet dok jos imate vremena…

  9. Odnos izmedju vas dvojice je vaš. Dok se ne nadjete na klupici zajedno. Tad ce da se pocnete ujedati!!!

  10. Posle svake sednice Centralne otadzbinske uprave imali smo vrlo sadrzajne odnose.

  11. Tajkuni. Su. Prevareni. Sotonski. ROBOVI. I
    Sad. Varaju. Svakoga. Koga. Uspiju. Prevariti. Ili. Kupiti
    Najveci. ROBOVI. Na. Ovoj. Planeti. Promisii. Objasni. Sebi. I moli. BOGA ! Da. Se. Vratis. SEBI ! I. SVOME !

  12. gospodine voditelj je postao nesnosljiv a i gosti. Gde zivite bre. Mozete vi kritikovati vlast ali ne mozete kritikovati Srpski svet i Srpsku i rukovodstvo koje se brani od zlikovaca mudzahedina.

  13. Tu je i prblem što je samo „vaš“,ali kad koristite položaj za kriminal onda je to veliki srpski problem.

  14. To je baš odnos, „velikih prijatelja“ ami mene nd zanimaju vaši „odnosi“ nemojte da narod izpašta zbog tih vaših odnosa, inače bIće „veselo“ za obobicu, i vreme je

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.