Stefanović: Krivično delo Jankovića

Ostavite komentar


  1. Pa jadni smo ga mi koji nismo u sns. Ministar policij treba da bude mministar svih građa ili samo odabranih, to važi i za ostale ministre i clanove vlade. Šta da radi ostalu narod koji nije sns ?

  2. Kada bi u Nemackoj ministar unutrasnjih poslova izjavio ovako nesto,morao bi u roku od 24h da bude smenjen!Mi smo jedina zemlja u Evropi u kojoj ministri i premijer optuzuju i kvalifikuju ljude kao kriminalce!

  3. Zanimljiv odgovor na pitanje o radnom vremenu i odsutsvu. Covek koji bi trebao braniti sve pisane i nepisane norme ponasanja. Policija se zasniva na tome da brani zajednicu od onih koji krse drustvene norme a ne da se se opravdava sa nekom drugom situacijom koja je "pogresna". Logika, ako moze on mogu i ja. Kaze sef policije. Novinar(ka) bi trebao da se izvini sto postavlja pitanja koje eto nije pre postavio(la) njegovom protivniku. Samo zbog ove izjave bi trebao biti proglasen nepodobnim za svoju funkciju. Ali on i ne zna sta je izgovorio. To je isto kada bi bio optuzen da je ukrao nesto a on bi rekao da je i ovaj iz druge politicke strane krao a njega niste optuzili tako po toj logici nemate pravo da me optuzujete pre nego sto i njega ne optuzite. Pa onda imamo i ratne zlocine koji se pravdaju da su drugi to cinili a njih sad ne spominjete. Ministar u vlade jedne drzave relativizuje svoje postupke javno.

  4. Dao im Vučić da se uče. Ko god navodno toliko radi prekovremeno nije, zapravo, ni sposoban za taj posao ili u radno vreme previše radi stranačke poslove. A da li zna šta rade SNS ljudi na biračkim mestima, o tome ne priča i o tome se ne piše. I uvek nađu neku priču o nekom tamo mestu, pre ne znam koliko dana.

  5. Мене би било срамота да ишта кажем да сам не месту овог "др", па и врапци знају који су притисци вршени да се гласа за вођу и колико је пара потрошено за режиране митинге: сендвичи, сокови, аутобуси који су возикали по Србији једне те исте људе…

  6. Pogledajte izvestaj Profesora Grujica (profesora prava u penziji) na stranici fbreportera!!! Vise je nego jasno da prava krivicna dela kao sto je tesko krsenje Ustava RS pravi upravo Premijer i ovaj "slinavko" koji je zlutao u MUP!

  7. Nebojša je počinio ozbiljno krivično delo samim svojim postojanjem..

  8. Covek koji je ukrao tudji rad i prikazao ga kao svoj i tako postao dokor nauka, prica o krivicnom delu?? To moze samo u Srbiji! On prica o moralu!!! Jadno i bedno!

  9. Zao mi je coveka. Muci se ko crv u tiganju. Tesko je braniti neodbranjivo. Razumite ga bar malo. Sada je ministar, a nije odanosti Vucicu tesko da bi bio nocni cuvar u banci. Tu svoju poziciju brani odanoscu, a ona cesto nije dovoljna za odbranu. Zato se i muci k““o crvic.

Ostavite komentar


Politika

Skupština Srbije usvojila Svesrpsku deklaraciju 10

Skupština Srbije usvojila Svesrpsku deklaraciju

Skupština Srbije usvojila je danas Deklaraciju o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda, za koju je premijer Miloš Vučević rekao da je "osnov političke borbe za opstanak Srba na ovim prostorima".

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.