Stefanović: Ljudi ubijani zbog drugačijeg političkog stava u vreme vlasti Đilasa

Ostavite komentar


  1. Djilas nije bio ni predsednik ni premijer ni ministar. Otkud onda njegova vlast? I otkud ovaj vasksnu?

  2. A jesi li ti Stefanovicu za bilo sta preuzeo odgovornost? Nisi cak ni za tatine marifetluke u Krusiku.

  3. A i ti znao ko i kako svirepo ubijao pa kako vidimo još uvek si tamo gde ne bi trebao biti ! Pokri se ušikama.

  4. Ima li te negde Stefanovicu?Jos si tu?Ceka te Dijana Hrkalovic….Klekni i moli Vucica .Nece ti vredeti sto ga branis.

  5. Prvo I jedino sto bi trebalo da ovaj covek uradio to je da uhapsi samog sebe.Sa ovakvima je nemoguca bilo kakva razumna komunikacija.

  6. Čovek koji vegetira u vlasti iz samilosti. Ovaj niz je živ nit je mrtav isti Toma čeka ne zna šta čega ali samo zna da treba da ćuti da bi živeo.

  7. Za vreme tvoje vlasti preprodavalo se oružje pa nisi odgovarao. Ali ima vremena ništa nemoj da brineš.

  8. Đilas nije imao vlast kao „veliki vođa“, bio je gradonačelnik.Nismo se plašili da otvorimo riblju konzervu plašeći se da će iskočiti iz nje kao sada.Ne iz frižidera, nego i iz konzerva nam iskače predsednik Naptedne stranke ( a ne svih građana).

  9. A Oliver Ivanović? A Stanika Gligorijević? A rušenje u Savamali i čovek koji je preminuo? Prvo ti nama reci gde si ti majstore završio fakultet?

  10. Auuuu al je sročio !? Svaka mu čast . Mislim obzirom da je završio fakultet u Sava centru . A ne ! U domu sindikata !? A!? Kod Gige u šupi !? Ministreeee !! Aj nas odvedi do fakulteta gde si studirao

  11. Ti si nula od ,,čoveka“! Imaš li ti imalo obraza da nešto kažeš osim laži i kriminala! Gotovi ste! Najgore je što i sami to znate!

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.