Stefanović: Manipulacija nestalim bebama zarad političkih poena

Ostavite komentar


  1. Visedecinijski i tezak problem! Niko se sa tim bavio nije a ne Tepic i Djilas,njih nikada nije bilo briga za stvarne probleme. Od tih problema sada skupljaju najeftinije poene lazima i obmanjivanjem.

    1. A šta nedeljom ide u sendvič? Vi ste se bavili nestalim bebama? 3000 € po kg , tako ste izkalkulisali, to je cena.E moji radikali bez bedža ni oteta deca vam nisu sveta.Da ste ljudi bez obzira za ili protiv SNS rekli bi ste da je predlog zakona skandal u najmanju ruku.Ali kome su Vulin,slina, bivše šoferčine i keramičari i oni koji bi da ubijaju 100 za jednog mera vrednosti, onda je i mera 3000 €/kg bebe pravedna nadoknada.Sram vas bilo.Đilas je više škola i vrtića otvorio u Beogradu od mnogih gradonačelnika, sigurno imao i grešaka ali ako je kriminalac pa što ga nisu vaš zagor( ka) & slinavko uhitili što bi rekao Alan Ford?

  2. Problem nestalih beba je veoma osetljiva tema. Oduzeti majci tek rodjenu bebu najnehimanije je delo. Ovime se itekako treba baviti u skorijoj buducnosti.

  3. Umesto da rese ovu sramotu, oni roditeljima nude bednu nadoknadu a po obicaju niko nece odgovarati. Umesto da rade svoj posao oni pljuju bivsu vlast. Pa oni su vlast, treba da osude sve koji su bili umesani u ovu sramotu i zlocin. Nece? Znaci da su defakto saucesnici.

  4. Na žalost ova tema je veoma bolna. Ali su se našli likovi da se eto oni bore oko nestalih beba. Od tih problema sada skupljaju najeftinije poene lažima i obmanjivanjem.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.