Stefanović: Nebojša Stefanović i nakon što ga otkače ne prestaje da se ulaguje gospodaru

Ostavite komentar


  1. Mafija Ima pravila. Udvaranje se ne postiže mnogo. Samo ubrzava svoju propast.

    1. Da ta prvila dobro poznaju djido,bjela i sole sreca vasa u ovu vlast davno bi bili u corki dok neplatite porez ZUTI

      1. Hajde sad lepo sredite misli, uzmite Pravopis i pokušajte da napišete suvisli komentar. Ovaj niko živ ne razume.

  2. A da date da cujemo nekog iz opozicije, one parlamentarne, sta misli. Meni ovaj covek nista ne znaci. Niste hteli na izbore. Sta sad hocete ? Sram vas bilo. Ko je bre ovaj covek ? Jel to neki bivsi politicar ?

    1. Gde si ti bio sve ovo vreme? Parlmentarna opozicija ne postoji posto je samo tri stranke uslo u parlanent i sve tri ce ucestvovati u Vladi Srbije? Jedina opozicija je upravo ova sto je bojkotovala ove lazne izbore gde su cak uspeli da ubacuju glasacke listice sto se jikada nije desilo jos od doba Milosevica.

      1. „Guevara“, opozicija, kakva je takva je, narod ih je birao, a što se tiče ovog Borka, koji je postavio granične prelaze na Jarinju i Brnjaku 2011. trebalo bi prvo da se pogleda u ogledalo, i kaže kome se on sve ulizivao.

        1. Postavio granicu sa Kosovom, bio u pregovarackom timu za NIS, oni ekspertski tim mi političare, pa se posle pitamo što je loše prošlo sa NISom. Ovaki bolje da se sklone negde, nego da se guraju za reč pošto nema sta pametno da kaže.

    2. Da li bi voleo da cujes od SPS ili Sapica jer to je “parlamentarna opozicija” vaseg lidera vucica ? Borko pripada pravoj opoziciji, i da podsetim covek koga su napredni paraziti prebili.

      1. Borrko? To je još jedan koji je cepao DS da bi sada ujedinjavao opoziciju. Svi koji su razorili DS treba da odu u istoriju.

    3. Daleko si ti od svemira…

    4. Propali politicari brinu o Nebojsi Stefanivicu bolje im je da brinu o svojim propalim strankama

      1. I ja bih se priključio mišljenju da su rođaci, ako ne po krvi onda su sigurno u politici. Žalosno je što ste deo građana odvukli u bojkot izbora još žalosnije ako su vam verovali, ali pre će biti da su bili očajni, a sada pošto vam je bojkot „uspeo“ vaš plan je?

      1. Bas se gomila normalnih upecala na provokaciju. Suva inteligencija :
        -)

  3. Ako izgubi „milost“ tatica i on pravac mardelja na bar po 15 godina

  4. Zanima me kako bi Borko ocenio vlast svojih drugova, koji nisu ni krenuli u te pregovore, a imali si 12 godina. Ovi su, čak i ovakvi nilakvi, uspeli da otvore 18/35. Znam da je cilj zatvoriti ih, ali hoću reći da je i ovakva očajna vlast, milion puta bolja od prošle.

    1. Prošla je bila bolja baš zato što nije otvorila nijedno poglavlje.EU je zlo,videćete.

  5. Kažu ljudi da faca uvek stisnutih usana, koja uopšte ni nema usne , govori o zlobi i pakosti…I uopšte ne greše…Dodao bih još i da celokupan lik govori o nečijoj beznačajnosti i izfrustriranosti…Šta ćete…svako nosi lice koje zaslužuje…

    1. Cico, u Srba se kaze „ziveo“, a to tvoje je iz nekog drugog jezika. Da nije Madjarski?

      1. U Srbiji se kaze ziveo a u svim drugim srpski krajevima se kaze zivio.Inace Srbi koji danas zive u Srbiji su potomci doseljenika upravo iz onih krajeva u kojima se kaze zivio!

  6. „…Borko Stefanović je Nebojšu Stefanovića podsetio da je Fridom Haus Srbiju ocenio kao delimično slobodnu zemlju,…“
    Fridom Haus ? Je’l to bese ona NATO propagandna agencija?

    1. Ma siguro jos gore…CIA koja hoce da rusi naseg ,,mesiju“….A ti svakog dana dozivljavas sjajnu demokratiju.

  7. Vi ste gospodine prošlost…
    Vaša reč vredi taman koliko i ovaj moj komentar.

  8. Normalan covek nemoze vise normalno da zivi od ove sprdnje od vlasti sto se tako naivno pravi. A ovi bedni botovi sto lajkuju vlasti za sendvic tek mi se povraca.

  9. Istrazivanja kazu da bi svi zajedno, ovi sto nisu izasli na izbore, dobili 4 do 6 %. Hvala. Do vidjenja.

Ostavite komentar


Politika

Odloženo suđenje za slučaj Banjska, traži se mišljenje Vrhovnog suda Kosova 8

Odloženo suđenje za slučaj Banjska, traži se mišljenje Vrhovnog suda Kosova

Prvo ročište protiv trojice optuženih za teroristički napad u Banjskoj na severu Kosova, pre godinu dana, danas je, u Osnovnom sudu u Prištini, odloženo za 9. oktobar. Do odlaganja je došlo nakon što su advokati optuženih Dušana Maksimovića, Vladimira Tolića i Blagoja Spasojevića zatražili više vremena za čitanje spisa predmeta i dokaza Tužilaštva.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.