Stefanović: Neću osnovati svoju stranku, u politici sam jer verujem u Vučića

Ostavite komentar


  1. U politici si zato da bi se nakrao, zajedno sa svojim ocem. Izreka: „Ko laze taj i krade“ se i ovom slucaju pokazala tacnom.

  2. „..u politici sam jer verujem u Vučića..“
    – Još kad bi Vučić verovao tebi…

  3. Pa verujte vi jedan u drugog,sigurno imate interesa.Narod vise ne veruje lopovskoj organizaciji SNS i ocekuje ostavke i pradsednika i vlade pre bilo kakvih izbora.

  4. Osnovao bi ti svoju stranku da si sposoban za tako nešto. Ti si obična ulizica koja se obogatila na račun naroda. Zato ti sada samo preostaje da pokušaš da spasiš svoje mesto u SNS-u jer bez njih nećeš nigde moći.

  5. Ma neverujemo ti.Tvoji partijski drugovi i premijerka te zovu nadimkon a ti to sve vise uz enormno bogatstvo i zasluzujes

  6. Svaka vlast otima od naroda al ovi e ovo dosad nije bilo, dovoljnoje videti da telekom daje sesto miliona evra a prenose utakmica i ko je stvarni vlasnik ove kompanije i ko se bogati na racun naroda a ovi napali na „tajkune“ kosu stvarni tajkuni u Srbiji ?

  7. Gospodine N.Stefanoviću vasa izjava ne zvuči na nivou ministra bilo čega.. nečega.!Ni pametno,,ni mudro , prazno,,ne ubedljivo,,ako s e već ubeđujemo
    Ako kupujete vreme, nema te ga baš ili ne još dovoljno .!
    Pogrešna odluka je moguća i pogrešna izjava za štampu.
    Bolje odćutite !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.