Stefanović nema političku budućnost

Uoči početka izbora unutar vladajuće stranke očekuje se partijska smena ministra odbrane

Ostavite komentar


  1. SNS,SRS iliSPS nikada nece biti demokratske stranke,tako da je nepotrebno floskulirati na kraj teksta.Treba se fokusirati na ostavke u vlasti Srbije i lustracije stranaka i pojedinaca ogrezlih u kriminalu i korupciji.Lako cemo za izbore.

  2. Jaoj, ljudi, što imam scenario…

    Stefanović uviđa šta mu se sprema, pada u nervno rastrojstvo, na sastanku sa Vučićem u četir’ oka izvršava zločin iz strasti.

    Drugačiji rasplet posle svega nije logičan, moliću lepo.

  3. Bas nas ovi naprednjaci drze za veverice ili da imamo QI zlatne ribice . . . pre par meseci su vriskali na Nesu slinu da je umesan u prisluskivanje njihovog bozanstva Ace pa su svi sektini odbori ( po vukojebinama ) urlali i trazili “ cipel cug “ Nebojsi iz Bg -a iz sekte ili a i mnogo gorih naprednjackih ideja . . . danas ( o cuda i iznenadjenja ) prisluskivanje je gurnuto u zaborav a na Nesu slinu barazna vatra i odgovornost za Velju Nevolju ( starog , odanog i vernog clana $n$ sekte koji je ucinio puno usluga . . . znate vec kome ) ) skrecuci paznju sa boss -a . . . a Nebojsa iz Bg-a ( sa Dijanom H . ) je cool , bez nervoze mirno ceka i “ miluje “ : snimke , ugovore i transkripte Sky aplikacije ( merci aux services français ) . . . hvala francuskim sluzbama . . .

  4. Biće sjajno videti ga u koloni sa Đilasom, dobrodošao Nebojša.

  5. Jedini krivac za sve lose u SNS je Aleksandar Vucic kao i za zla naneta Srbiji i njenom narodu.On odlucuje o svemu ,i o Kosmetu,BOSNI , Crnoj Gori,kokoskama,curkama,trektorima,da se covek prekrsti i levom i desnom.Sram nas sve bilo ko vodi Srbiju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.