Stefanović obišao Centar za obuku pasa u niškoj kasarni Knjaz Mihailo

Ostavite komentar


  1. Psi su ok. Evo i istinite priče iz moje prošlosti. Kada sam došao u kasarnu u Veliku Goricu, u kasarni se nalazio jedan vojnički pas šarplaninac. Drugog je ubio na sreću stražar mesec dana pre nego što sam ja došao, zato što je napao drugog stražara. Ovom što je ostao niko nije smeo da priđe! Samo „kerovodac“. Od njega nije bilo nikakve koristi. Vraćali smo se iz kafića i za nama je pošao običan gradski pas, koji nije hteo da uđe u kasarnu dok nismo podigli običnu rampu. Nazvali smo ga „Hrvoje“. Bio je nepogrešiv na staži. Naš ljubimac. Po najvećem mraku niko nije mogao da se približi stražaru bliže od 100m. Kada uveče kreneš na stražu, samo ga pozoveš: Hajdemo Hrvoje i on kreće sa tobom! Otišao sam iz vojske, a Hrvoje je ostao da bude verni drug stražar!

Ostavite komentar


Politika

Novi DSS: Vlada agituje za Rio Tinto 10

Novi DSS: Vlada agituje za Rio Tinto

Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS) saopštila je danas da se kompletna izvršna vlast Srbije, kampanjom na društvenim mrežama "5 zelenih činjenica o projektu Jadar", uključila u direktnu agitaciju za ostvarivanje interesa jedne strane i privatne kompanije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.