Stefanović: Objekat na Pančićevom vrhu će biti srušen, ne bih o tačnom datumu

Ostavite komentar


  1. Nelegalno i kriminalno ruglo
    Pančićevom vrhu biće srušeno ubrzo posle hapšenja nebojše stefanovića,
    aleksandra vučića,milana radojičića,gašića,
    zelje i jutke.

  2. Sačekajte da prođe još jedna sezona, da bi se manje štetio neki kadar iz SNS-a kome je prećutno dozvoljena nelegalna gradnja. Kakvi foliranti…

  3. Razumem da je teško reći tačan datum rušenja, mada je moguće reći za kada je zakazano.
    Ipak, zašto ne kažete ko je to sazidao kad je tako teško srušiti?

    1. Budalastina je rusiti taj objekat.
      Treba Drzava da ga preuzme I gotovo, A oni koji su trebali da reaguju dok su se temelji lili treba u zatvor i oduzeti Im licne dohotke za ceo ovaj period.

      1. Ma najbolje da ga država preuzme, a onda ga smešne pare, kao bajagi izda istom onom koji je zidao. Pazi da ne bi. Treba da se sruši i tačka.

    1. ja sam to isto napisao davno
      i da država
      daruje srbskoj umetničkoj eliti
      matiji i njegovoj bratiji
      da širi duhovnost
      srbskom narodu…
      pa slikari da imaju
      svoju koloniju…
      bora Č i drugovi
      da drže koncerte a rts
      direktno prenose narodu
      itd. itd
      lako je srušiti
      neka ostane zauvek
      kao spomenik jednom zlatnom dobu!

  4. Čeka se da zaveje i onda imaju razlog-rušili bi odmah,ali metereološki uslovi ne dozvoljavaju,a sezona u punom jeku?

    1. Cekas da padne sneg pa da smestis objekat na sanke i da tako resis problem, zasto kupujes vrem pttaj boga

  5. Rusice u jeku kampanje!
    Objekat je gradjen APP(ako prodje,prodje) ukoliko ne prodje, rusice se u kampanji da se pokaze kao da ima pravne drzave.Znaci,u oba slucaja SNS je na dobitku!

  6. Ilegalno čudo na Pančićevom vrhu koje niko nesme da pipne, jedan je od mnogih dokaza da vlast ovaj narod smatra ovcama.

  7. Cekas da padne sneg pa da smestis objekat na sanke i da tako resis problem, zasto kupujes vrem pttaj boga

  8. 2098. godine srušen je bespravno izgrađeni objekat na Pančićevom vrhu. Unuci nekadašnjeg ministra policije Stefanovića jednoglasno, javnom proklamacijom objavljuju: Deda je ipak bio u pravu….. Objekat je naime srušen posle katastrofalnog zemljotresa na Kopaoniku.

  9. Postoji više mogućnosti za datum rušenja:
    1. Na Sveti Nikad, kad na vrbi rodi grožđe, limbuga meseca (kad se šišaju majmuni) itd. itd.
    2. Kad se Veliki Baja koji ga napravio „objekat“ obešteti i ubedi da dozvoli rušenje. Ovo može da se poklopi s tačkom 1.
    3. Ako se ne poklopi, nego se ostvari tačka 2., to će obavezno biti tempirano za pred izbore.
    Dakle, rušenje možemo očekivati najranije početkom marta 2020. Ili nikad…

  10. Ne može DrNebojša da kaže datum jerbo još nije obezbedio ortaku (vlasniku objekta) alternativu, e sad, pošto se upravo radi na tom pitanju, nije u redu da se insistira na datumu, stvarno ga preteraste vi novinari. Tu smo blizu rešenja, ja sam Zelji nudio Divčibare, a on pa zapeo za Zlatibor, a tamo smo u dilu sa Crnogorskima pa ne bi da se mešamo, tako vam otprilike teku pregovori

    1. Pa ko da pohapsi, da hapse sami sebe, to se u istoriji čovečanstva još nijr desilo.

  11. E breee, a znao se tačan datum za rušenje Savamale… Pa kakav si ti to doktor? Ah, da… Svi znamo. Kada u kraju dobiješ nadimak, to je za ceo život.

  12. Ministar policije koji ne sne da se suprostavi „opasnim ljudima“? Da ih nije njegov tata naoruzao. Sramno! Ova zemlja vise ne zasluzuje da postoji. Brod ludaka.

  13. prvo dali ce odgovarati drzavni organi koji su posmatrali i nadgledali izgradnju ocito nelegalnu koje su uocile hiljade turista ..da li ce nadoknaditi stetu drustvu za nesavesno ulaganje..da li ce ostali drzavni organi u samoj proceduri gradnje projektanti koji su videeli dozvolu vlasnika odgovarati ..u stvari najmanje krivo lice je vlasnik jer on ima pravo nakrsenje zakkona uz odgovarajuce zakonske sankcije ..i to je njegov problem..problem drzave je da u interesu gradjana i demokratije i postovanja prava po svaku cenu odvrate gradjane u startu od izvrsenja dela .. znali su videli pustili izgradili.. na celu svakog organa u vreme pocetka gradnje postoji ime i prezime nadleznih ..pre svega u opstinama pa u drzavnom vrhu

  14. Ovaj primer najslikovitije prikazuje ponašanje aktuelne vlasti u zastiti pojedinaca-najčešće kriminalaca i spregu sa tim pojedincima ili organizovanim grupama. Verodostojna potvrda kako se aktuelna vlast „BORI“ protiv kriminala u Srbiji. A pojedini ministri svojim izjavama vredjju gradjane, bar one koji ne lepe plakate i bar malo misle svojom glavom.

  15. Neka pošalju sudske izvršitelje koji iseljavaju sirotinju po hitnom postupku, a uz obaveznu asistenciju čak specijalaca!

  16. Ovi SNSovci uporno pokušavaju da nas prave blesavim. Neće moći bićete pritiskani do besvesti za sve vaše osione i arogantne budalaštine.

  17. Ako i ne sruši ova vlast sigurno će naredna, tako da im ne treba zamerati na sporosti. Žuti bi to jedva dočekali pa otuda i sporost

  18. Biće srušeno,kada i tatu Branka uhapsio…znači nikada…..ili poruka za buduće vlasti,ako ne uhapsite tatu Branka i srušite ovaj objekat vlasnika Zelje,onda ćete biti isti kao ovaj nakaradni SNS režim

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.