Stefanović očekuje sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost

Ostavite komentar


  1. Odmah da se izvsi mobilizacija, pocne zamracivanje gradova i da se komunalna policija stavi u stanje pune pripravnosti.

  2. Bakir Volkanu, Volkan Ramušu, Ramuš Volkanu, Volkan Nasli agi, Nasli aga Jul Vu Linu, Volkanoglu Hasanbegoviću, Hasanbegović Volkanogluu, a ti cepaš karte na Ikeinom stovarištu u Bubanjpotoku i glasaš za AV.

  3. HAHAHAHAHHAHAHHAAHA
    Jadan.
    On ni ne zna da je Predsednik Saveta od pre neki dan i da on saziva sednice.

  4. Izetbegović ovom izjavom kao da želi namerno da sruši mostove koje je Vlada i predsednik Aleksandar Vučić teškom mukom izgradila i obnovila sa ovom zemljom. Nije mi jasan razlog, ali ukoliko je istina, ova izjava je skandalozna i za svaku osudu.

  5. Izetbegovic vodi pogresnu i licemernu politiku.On ne postuje teritorijalni integritet Srbije,koja je garant Dejtonskog mirovnog sporazuma.Dok se nas predsednik uporno zalaze za mir i stabilnost i konstantno trazi i zeli da poboljsa odnose sa svima u regionu,zarad bolje buducnosti,uvek iskoci neko da nas provocira…

  6. Da je se Bakir pitao BiH bi odavno priznala nezavisnost KiM , ali na njegovu veluku žalost on se o tome ništa ne pita.

  7. Voleo bih da ovo nije tačno i da se radi o lošoj interpretaciji Izetbegovićeve izjave, jer nažalost, ako je istina, to je jedan od najtežih udaraca koje Srbiji može da nanese jedna susedna zemlja.BiH i Srbija treba da razvijaju i jačaju odnose.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.