Stefanović ocenio da je skandalozno da lideri SZS-a odlučuju koga će tužilaštvo da zove na razgovor

Ostavite komentar


  1. Postoji nacin da se na informativni razgovor neko privede.
    Dobro nisu saj poslali i koristili dimne bombe.

  2. po meni skandaloznije to što se ministar nijedamput nije pojavio pred kamerama da objasni otkuda tolikog kriminala i ubistava u Srbiji a posebno u Beogradu

    1. Jos skandaloznije sto sam ministar ima kupljenu diplomu i sto mu se otac setka sa 300.000 eura cije poreklo nije poznato.

  3. Reče Dr. Saliva o nečemu, nešto, nekada… Šta reći o ljudima koji kupuju ili falsifikuju diplome. Jednog dana će neko i njih pitati neke stvari… na informativnom razgovoru…

  4. Skandalozno je kad šef stranke i Vlade postavi na mestro ministra policije osobu tvog tipa i kalibra. Skandalozno je i kako ti i tvoje „saradnice“ vodite to ministarstvo.

  5. Ovoliku kolicinu lazi, gluposti i bahatosti vise ne treba komentarisati… Nemu to posle 7 godina isrovetnog ponasanja nista ne znaci, kao ni onima koji mu bez mozga veruju. Pamti pa vrati duplo… Ovakve i skoro iste smo vec jednom oduvali u opoziciju, ako bude volje ovog puta u zaborav…

  6. Objavite ime tuzioca, da bude lustriran kad padne Vucko. A koga briga sta baljezga Stefanovic, opozicija o ovome treba da obavesti Makalistera.

    1. SNS je tumor Srbije… a EU metastaza. Tumor je moguće izlečiti, ali metastazu…

  7. Objasni slino za 4 godine imas 45 nerešenih ubistava…deluje mi to saučesnički.

  8. Samo polako, ko lija, lija i dolija. Docices i ti na red. Strpljiv spasen.

  9. Skandalozno je slino da NVO moraju da opominju tužilaštvo da rade svoj posao.

Ostavite komentar


Politika

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju? 10

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju?

Ponovnim otvaranjem teme eksploatacije litijuma i obnovom projekta “Jadar”, stvoren je kontinuitet tenzije u diskursu između vladajuće garniture i opozicije koji kulminira od decembarskih, preko junskih izbora pa sve do danas, a naš sagovornik Đorđe Vukadinović smatra da je preusmeravanje fokusa sa izbora na pitanje eksploatacije litijuma "reanimiralo opoziciiju koja je doživela kliničku smrt".

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.