Stefanović: Odluka o odlasku na sahranu Amfilohiju nije bila laka, Vučić trebalo da govori

Ostavite komentar


  1. Žao vam je što je propao Vučićev rijaliti koji ste spremili. Dajete tri miliona Eura za neku kuću, što kaže Vučić iz inata ću dati još više zbog ovih što kritikuju, a dečica nam se leče preko SMS poruka i bazara organizovanih potrgovima. Imate baš tačan naziv vaše stranke SNS za našu decu. Baš bukvalno samo za vašu decu, za ostalu decu će mo skupljati pare za lečenje preko SMS poruka.

    1. Pa i u bogatoj Njemackoj, u kojoj godinama zivim, osiguranja i drzava neplaca tako skupa lijecenja. Isto tako, kao kod nas se organiziuju privatna lica, skole, itd u skupljanju dobrovoljnih priloga. Nemojte molim vas, za sve sto se kod nas desava da okrivljujete drzavu, i nase politicare. Ili ste neznalica ili namjerno to radite?

  2. Dakle ovaj put niste slali policajce u civilu da „napadaju“ i „brane“ Vučića, kao u Srebrenici.
    A šta je trebalo da kaže Vučić „mladi komuista“ iz pedigrirane porodice brozovih „komunista“.
    Šta traži na sahrani sveštenog lica i šta treba da kaže.

  3. Pa ovaj Centar „Sava“ dr postao pravi Vulin! Eto šta znači rotacija murte i kurte.

  4. Vučić treba da zahvali što mu nisu dali da govori na sahrani,jer bi verovatno bio izviždan.Ovako se manje obrukao.

  5. Stefanovicu, bilo bi sramotno da je govorio. To sto mu je nas „Ordenije“ dodelio Orden, iz neznano kog razloga, to je nas jad. Cemu „politicka podrska“ na sahrani verskog poglavara u drugoj zemlji. Njemu Vucic ni cipele, sa rupom i kartonom, ne moze da brise. Jadnici.

  6. Vucic Muppet Show TV Pink predstava zvana „poslednja obrana prava srpskog naroda“ ne gubi dah, uprkos cinjenici koja govori dovoljno za sebe. Isti su branili i Krajinu/Krajine i Sarajevo i „svetu srpsku zemlju“. Kako se ta avantura zavrsila – vrlo dobro znamo. Koga ovakvi brane – crno mu se pise.

  7. I sta nam kazes Stefanovicu, ‘odluku’ Vladika da puste seseljevog malog da se prenemaze i laze nad kovcegom Amfilohijevim je tesko prosla?!

  8. Sve mora da uprljate !!! Sramota da bilo čiju sahranu koristite da ood vašeg vođe pravite zvezdu!!! Da li vi koji ste u vrhu vlasti imate lekarsko uverenje za obavljanje posla?? Skoro za sve poslove treba posedovati lekarsko uverenje – a kako je sa vama???!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.