Stefanović: Ovlastili smo Vućića da donese odluku o izborima

Ostavite komentar


  1. Gospodine, ovlašćenje Vam nije overeno kod notara i dostavite isčitane lične karte, potvrde o prebivalištu, izvode iz matičnih knjiga rođenih uz njega. Potom, kada referent obradi, poslaćemo ga javnom pravobraniocu da se odrekne prava žalbe i onda morate sačekati petnaest dana za pravosnažnost.

  2. Ha-ha,sta kaze ovlastili smo AV,pa video sam kako kod vas funkcionisu dogovori.Zamisli kad te covek privije na grudi junacke a ti ?Sta reci?

  3. Ovakvo podanistvo nije vidjeno .Kako ovaj vodja nije rodjen u doba cara Lazara .

    1. Pa da ga Turci odmah prime u svoje redove, i nastanu zlatne godine za njih, a danas bi bilo sramota čitati istorijske knjige koliko bi im dobro išlo. Kakav crni Mehmed Paša? Sazidao samo česmu na Kalemegdanu. Avpaša bi poslao Vasbega da napravi žičaru sa tri kanapa do mutnu Savu, da lakše brane carstvo

  4. Taj vas topli zagrljaj ce vas uskoro kostati pada vaseg despotskog rezima.O kakvim izborima vi govorite.Ko vama vise ista veruje.Lazirate iznbore za izborima.Vise „glasa „mrtvih nego zivih Srba „.Opozicija nece na vase lazne izbore.Nego izidjite sami sa svojim SA JURISNICIMA pa gladajte u tri kruga dok ne navrsite 120 posto glasova.Samo ne zaboravite gleda vas svet a i mi vas gledamo.I pamtimo….

    1. Ne zavaravajte se. Mnogo je onih u Srbiji koji se prodaju za sendvič, kilo šećera i litar ulja.

  5. Mi znamo, ali je neverovatno da „mudre glave“ kao sto su clanovi vlade koriste svaku priliku da potvrde da se nista ne pitaju i da odluke o svemu donosi samo AV. Mene bi na njihovom mestu bilo sram da izigravam mentola, a da budem ministar. Da li su materijalne povlastice i titula u vlasti vredni obraza bilo kog svesnog bica.

    1. Pa oni da imaju obraza ne bi radili ovo što rade. Oni su preko obraza navukli pantalone.

  6. Ovome ne treba proveravati doktorat. Neko ko izvali ovoliko gluposti u ovako kratkom intervjuu je definitivno kupio sve diplome od srednje skole pa na ovamo.

  7. Ovlastili Vučića… grohotom se smejem. On čovek sve radi samostalno , vi ste mu muve koje sutra može da nacrni u tabloidima , ubaci vam neku aferu i pošalje na djubrište istorije…Vi ovlastili diktatora…

  8. Nece ti biti ovde volje naroda pod ovim uslovima… Nece biti naroda na izborima

  9. Nosi naocare da bi bolje video ali njemu to ne pomaze.Ne vidi taj dalje od svog nosa a ovi njegovi imaju vezane oci.U totalnom su mraku,bez ociju i mozga.Oni ga pitaju da im kaze pada li kisa ili smeju li do wc-a i jos puno toga.Neverovatno ponizeni .

  10. Potrudi se da uništiš ove slike, mada će teško biti. Sutra, kada ih vide tvoja deca, živ sram će ih pojesti!

  11. Od ovoga vece i zaraznije bolesti i ne moze biti.Ko god zeli da ga spopadne muke,samo 15 sekundi neka posmatra ovu sliku.Muka,zagarantovana!

    1. Kada bi Vučića šutnuli u du.e Nebojši iz Beograda.bi polomili naočare.

  12. Evo jedan vic:Otisli djilas,jeremic i bosko na Andricev venac da pregovaraju o izborima.Vucic ih primi i posle kraceg razgovora o medijima i izborima Vucic se iznervira i proguta svu trojicu.Tako tumaraju po mraku u vucicevom zelucu bosko ,jeremic i djilas kad cuju da ima jos neko tu.Pale svecu i ugledaju nesu slinu.Pitaju ga odkud ti ovde sta ,i tebe je progutao?Odgovara nesa slina „Ne ja sam usao na sluzbeni ulaz“

  13. Psi iz uzgajivačnice ovlastili gospodara da ih vodi na kinološku izložbu.

  14. Bio bi red da se malo i Vučić rastereti obaveza i da se nešto od odluka donese i van njegovog vidokruga koji postaje sve veći i naporniji.

Ostavite komentar


Politika

Kako se Vučević “dovukao” do mesta premijera: Reakcije na izjavu predsednika Vlade da povređeni radnici u Slobodi Čačak nisu radili u poslastičarnici 10

Kako se Vučević “dovukao” do mesta premijera: Reakcije na izjavu predsednika Vlade da povređeni radnici u Slobodi Čačak nisu radili u poslastičarnici

Nakon što je radnik u fabrici „Sloboda“ u Čačku povređen usled ekslopozije, pre dva dana, a premijer Srbije Miloš Vučević izjavio da je to očekivano jer radnici u namenskoj insustriji “ne rade u poslastičarnici”, nespokojstvo i strah velikog dela javnosti ispostavili su se kao dominatno osećanje zbog neodgovornosti čoveka koji zauzima najviše pozicije vlasti i trebalo bi da bude zapravo najosetljiviji, odnosno da se zauzme za utvrđivanje odgovornosti, kako se takve greške ne bi ponavljale.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.