Stefanović: Ponoš ne može da očekuje simpatije Srba sa Kosova

Ostavite komentar


  1. Ponoš je ratovao na Kosovu a gde si ti tada bio? Kačio si zavese i prostirao tepihe u hacijendi tvog „dragog Vučića. Rat za Kosovo izgubila je vlast Vučića i Dačića. Ista ta vlast potpisala je Kumanovski i Briselski sporazum, čime je omogućeno Kosovu da postane nezavisna država.

    Ponoša možeš da mrziš i vređaš ali ujedanje za tur je kažnjuvo.

  2. Stefanoviću, Ponoš je otišao u Prizren.
    Da vidimo tebe, SMEŠ LI DA ODEŠ U PRIZREN?

  3. Stefanoviću idi na Kosovo ako smeš i naredi Srbima kako da glasaju. Dakle Ponoš je tamo bio, bravi, a kada ćeš ti kukavico radikalska.

  4. ja sam sa kosova i zivim na kosovu i glasacu za Ponosa jer znam ko je potpisao za granicni prelaz u Bruselexu.

  5. Ko moze da ima poverenja u Nebojsu iz Beograda kad se njega odreklo odprilike 700000 clanova SNS-a

  6. O čemu ti bre pričaš? Rat na Kosovu a protiv čitavog sveta započela je tvoja partija i partija Ivice Dačić. Rat ste izgubili a time i deo teritorije države. Ostatak države ostavili ste u bedi i ruševinama. Vlast posle 2001-ve sa spoljnjim dugom od 206 % BDP i najvećom sramotom u istoriji srpskog naroda, nekoliko masovnih grobnica nevinih žrtava sa Kosova.

  7. Izvini, lafe, čije ti simpatije imaš? Ladno te ni tvoji iz sranke ne vole, pitanje je i za familiju kada prestanu „benefiti“

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.