Stefanović: Postoji razlika između aktivnih i pasivnih birača

Ostavite komentar


  1. A gde u birackim spiskovima pise ko je aktivan a ko pasivan? Ko vodi tu evidenciju i na osnovu cega? Postoji aktivno i pasivno biracko pravo a to nema veze sa birackim spiskovima, ali izgleda da nas ministar dugogodisnji politicar i doktor ne pravi razliku.

  2. Da li je tema broj biraca ili vecernja skola. Recept mucenje vode i skretanje sa teme odnosno konkretnog odgovor se permanentno koristi od strane svih funkcionera SNSa.
    Cilj je da se izmesti fokus i da se skrene sa teme.

  3. Kako neko sa šesticama u indeksu može da razume šta su aktivni a šta pasivni birači?

  4. E, važno je da ti znaš "doktore". Da OVAJ nije na vlasti, ti bi bio samo slinavi Neša iz Beograda, ovako si podguzna muva, i kao ministar.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.