Stefanović: Predsednika treba da bude sramota

Napadnuti opozicioni lider zgrožen reakcijom vlasti i režimskih medija

Ostavite komentar


  1. vucicevo radno iskustvo (vodja navijaca) ga cini strucnim i odgovornim za ovakve batinaske incidente, toga ce tek biti. Sudjenje ovim siledzijama ce se pretvoriti u farsu a oni ce biti nagradjeni (nebi bilo zgodno da se naljute i propevaju)

  2. Nije se obratio Evropljanima jer su sve videli, strasno, tako ce Evropa da ostane pasivna, a koliko vidim Borko nece da udari na BIA i Gasica koji snose odgovornost za bezbednost politicara. Napad se umanjuje kada se sve svodi na prepucavanje izmedju opozicije i Vucica. Tako narod ogugla i napad prodje sa umanjenim znacajem.

  3. Овакве појаве се једино могу назвати фашизмом. Можда Вучић и његови саучесници немају свесну намеру да уведу фашизам али то на овај или онај начин раде. Правећи од примитивизма званичну идеологију као последицу једино можете да добијете фашизам. А, Вучић и његови су манекени примитивизма.

    1. „nemaju svesnu nameru“… Onda neka vladaju Srbijom do beskonačnosti. Opušteno i bez svijesti o namjerama.

  4. Znam da napad u petak jeste pokušaj ubistva, znam da je sve bilo organizovano i znam da su nas čekali, jer su znali ko dolazi na tribinu.

  5. On je zgrožen reakcijama kontrolisanih medija koji, kako opisuje, predstavljaju stvar kao da se on sam povredio ili napad potpuno relativizuju pokušavajući da ga izjednače sa verbalnim napadom na premijerku ili sa smrću Ranka Panića.

  6. Keramicar Gasic organizovao napad na Borka po nalogu Vucica.Specijalista zakeramiku inace expert BIA u svom Krusevcu sa svoim banditima prebio politickog neistomisljenika.

  7. vučić je spreman na sve zarad ostanka na vlasti. jasno mu je da kad krene nizbrdo da će u roku 2 godine da padne ispod 10% i zato je tako agresivan prema opoziciji. Na žalost mislim da ovo nije najgore na šta je on spreman i šta čeka opoziciju. Puna podrška i Borku i opoziciji da istraju.

  8. Ma koga da bude sramota? Coveka koji je devedesitih slao ljude u rat….i ostala bulumenta

  9. „…Režim je odgovoran jer je indukovao ovakvu podelu i atmosferu u društvu…“
    Samo sa uclanite u SNS i nema podela. Uz clansku kartu jos dobijete besplatan sokic i sendvic sa parizerom.

  10. E moj Borko, Vuk dlaku menja ali cud nikada. Sta se drugo ocekivalo od radikalnog ratnog huskaca i neostaveron mangupa Aleksandra Vucica.

  11. Samo da se ti batinasi docepaju Apelacionog suda – eto njih na sledecem mitingu, nista ne brini.

  12. Borislave, da li su istiniti komentari da si ti spasao „američkog pravosuđa“ batinaša Miladina Kovačevića izdavši mu ekspresno „putovnicu“ za Srbiju dok si bio, da kažemo, diplomata u SAD? Da li je Srbija platila jedan milion dolara šamaranje onog jevrejskog studenta, i zašto? Inače se slažem, predsednika MZ Rasadnik i treba da bude sramota što nije preduzeo mere bezbednosti, ali me uzgred zanima i gde su bili tvoji badigardovi? Zar je moguće da se tzv. lideri opozicije šetaju fašističkom hitlerovskom Srbijom bez obezbeđenja?

    1. Borko Stefanović nikada nije bio diplomata u SAD, u to vreme je bio službenik u MIP i nalazio se u Beogradu.
      Kovačeviću je dokumente za povratak u Srbiju obezbedio neko od službenika u srpskoj ambasadi, ali ne znači da je i on znao za tuču, jer sve se dogodilo u kratkom vremenu.
      Po povratku Kovačević se učlanio u SRS.

  13. Pošto Vučić svaki put kada bude napadnut neko iz opozicije , pozove se na smrt Ranka Panića, pa bi bilo pošteno da se kaže istina u vezi tog slučaja.
    Ranko Panić je poginuo od povreda zadobijenih u tuči sa policijom prilikom mitinga podrške Radovanu Karadžiću.
    Taj miting je na trgu Republike organizovala SRS, obećavši da će ga obezbeđivati njeni aktivisti, tokom mitinga došlo je do velikih nereda i rušenja po gradu, ko je započeo tuču ne znam, ali znam da je ministar unutrašnjih poslova bio Ivica Dačić koga je Vučić apostrofirao kao glavnog krivca.
    Po formiranju koalicije sa Dačićem on okreće priču i koristi tu tragediju za napade na opoziciju.
    Pošto Vučić već više od šest godina kontroliše ministarstva pravde i unutrašnjih poslova, mogao je razrešiti taj tragični incident, ali mi nije poznato da je neko odgovarao za to ubistvo, međutim nikada ne propušta priliku da to pomene, što pokazuje do čega je njemu stalo, do istine svakako nije.

    1. Vučićev najveći minus jesu SPS, Vesić i Mali. Bez njih, vladao bi hiljadu godina. Pošto se istorija ponavlja, Vučić neka razmisli koje su mu šanse sa njima u budućnosti.

  14. Sta se i moglo ocekivati u kom pravcu ce ici njihova demokratija i boljitak….. Savamala, B Laban, Vulin…. i nikom nista. Naravno da ce biti gori i bahatiji… 90te….

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.