Stefanović: Rakete Kornet stižu u 72. specijalnu brigadu, 142 milliona evra domaćim fabrikama

Ostavite komentar


  1. Boze sta smo mi zgresili da i dalje slusamo sta ovaj i onaj vulin lupetaju a tek kako je vojnicima i policajcima da ih pozdravljaju. Strasno

  2. Kupicemo 3 mitraljeza i napraviti 10 haubica. Da li to ponovo prave one iste haubice kojima su tukli po Vukovaru pa ih pretopili u gvozdje? A 1999-te su leteli tomahavci po nebu slobodno kao ptice, mislio sam da mogu kamenom da ih pogodim, cuvena vojska je samo gledala kako lete. Vucic je bio i u toj vlasti takodje. Manite se toga, sve se resava jakom privredom i za zelenim stolom.

  3. Sve je to dobro, ali atomska bomba nam je neophodna. Kako ćemo bez nje da povećavamo proizvodnju, sprovodimo reforme, povećavamo zaposlenost i standard stanovništva i idemo u EU.

Ostavite komentar


Politika

Movsesijan o litijumu: Opozicija više ne naseda na cirkus zvani poziv na dijalog 10

Movsesijan o litijumu: Opozicija više ne naseda na cirkus zvani poziv na dijalog

Potpredsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Aris Movsesijan izjavio je danas, povodom poziva ministarke za evropske integracije Tanje Miščević na dijalog u vezi sa rudarenjem litijuma, da je vlast odgovorna za situaciju u kojoj funkcioneri Srpske napredne stranke (SNS) "ni gostovanje na televiziji ne umeju da završe, a da ne upadaju u reč i kao navijeni ponavljaju besmislene rečenice, ne dozvoljavajući sagovorniku da progovori, sav taj marifetluk predstavljajući kao dijalog".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.