Stefanović: Sa vlastima će pregovorati opozicija i nestranačke ličnosti

Ostavite komentar


    1. Prvo oslobodite medije pa onda pregovarajte!!!
      Opet će manipulisati i vama i nama u tim „pregovorima“,
      a toga nam je dosta!

  1. Sačekajte Vi lepo izbore,pa onda da vidimo koliku imate podršku građana.Ovo što sada radite je ispod svakog morala.

    1. Prosao ti je komentar i dobila si pola boda. Mozda ceo jedan. Botovski. Jadno.

  2. Već viđeno 6 oktobra a zatim pesma,, Ne može nam niko ništa jači smo od sudbine,,. Nadam se da ova mlada generacija neće nasesti na ove manipulacije!

  3. Ej jadniče, to li je ta vaša pobeda? Zato li smo šetali 4 meseca? Pa to isto ste radili i u skupštini sa tom istom Majom Gojković koja će vam raditi isto što vam je radila i u skupštini. Ispadosmo magarci s ovom opozicijom. I-aaaaa

    1. Konacno tise otvorile oci. Dobro je iako ti je trebalo cetiri meseca da ukapiras !

    2. Drago mi je da vidim da si shvatio da su vas preveslali, kao i obično. Dok vi tabanate ulicama Beograda i jurite po Srbiji da popunite brij prisutnih oni se bahate i provode po Americi i celom svetu, baš kao što su uvek i radili. Obećavali su vam da će se ponoviti 5. oktobar i da će ponovo biti prilika za rušenje i pljačku ali od toga nema ništa. Nema prijatelju drugog puta osim izbora pa kom opanci kom obujci.

  4. Ne razumem zašto opozicija SAMA ne napiše nov pravilnik za Skupštinu i nov zakon o medijima i predoči ga javnosti?
    Neka kažu ko (imena i prezimena) treba da bude član REM-a…..
    Ovako sve ostaje nejasno.

  5. U kojoj Meri je rec o kontrolisanoj ,,Opoziciji,, vidi se Iz insistiranja na ,,STRPLJIVIM PROMENAMA ,, !!! Drags ,,opozicijo ,,Zar 29 godina robovanja ovoj politicking mafiji nije do oljnobstrpljivo treba like Jos 10 godina ?

  6. Kada se formira kancer u drzavnim institucijama poput ovog SNS ne pomazu pregovori jer sa takvom opakom bolescu mora se radikalno boriti ma koliko to nekome izgledalo nasilno. Nama parlamentarna demokratija ne treba kao farsa jednog coveka vec kao sansa za svakog da poboljsa svoj zivot u zajednickom entitetu koji zovemo Srbija

  7. Stavite bivšeg ministra Šumarca, 15 godina je krao pare inženjera za svoje funkcije i funkcije svoje lobi grupe.Dajte čoveku da još 15 godina da vlada u Inženjerskoj komori Srbije pa mu se osladilo. Avionske karte, strane dnevnice, visoke plate za funkcije, domaće dnevnice, kola, kreditna kartica i sve u krug. Taman je hteo ko Milo Djukanović da treći put bude predsednik Komore i prekinuše ga.sa izhlasavanjem većinskog Upravnog odbora od starne osnivača. Jedinstven slučaj diktatora medju demokratama. Zagovarao je rušenje vile Gorice Gakić pored Granda na Kopaoniku a onda je dozvolio i njenu i još 10 takvi i još većih u okolini. To je pravi čovek za pregovore iskusan Koponičar !!.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.