Stefanović: Ja sam postavio Hrkalović za državnu sekretarku, Vučić nju nije nametnuo

Ostavite komentar


  1. a postoje li neki uslovi? Kako ste odabrali vrlo mladu devojku bez ikakvog iskustva u MUP, bez policijske skole ili akademije, bez bilo kakvog iskustva za jednu od najvaznijih funkcija u policiji?

    1. Verovatno je njen lik odgovarao, i potpuno se uklapao u galeriju likova koji stoje u sroju, kada su konferencije za štampu u pitanju, čekajući da se, odvažnim korakom, pojavi njegovo veličanstvo gospodin Stefanović, i svetu pošalje svoje mesijanke poruke. Kad je nekome san da bude kafanska pevačica ili estradna zvezda iz „kultne emiisje“ kod Saše Popovića, koja se zove „Nikad nije kasno“ onda stvari postaju tragične. A odgovornot, gospodine Sterfanoviću? Zar ne snosite nikakvu odgovornost za prijem u službu ovakve osobe? Da imate malo aveti ami bite otišli a funkcije minitra? Nije ona jedina. Ima bezbroj „pevaljki“ i „kaldrmuša“. O nekima se već pisalo i na tome stalo?!

  2. Znaci basibozuk, bez ikakvih konkursa, prijava, provera, znanja… samo po njegovom sopstvenom nahodjenju prima i otpusta zaposlene u ustanovi koja je najvaznija za bezbednost i licnu i imovinsku sigurnost gradjana. SNS je Srbiju vratio u 19. vek. Priznao lik da je kreator kriminala, Savamale….

    1. Уопште није тако. Стигла наредба са Запада да је поставе и они је поставили. Она радила шта су јој наредбодавци казали, ови што код нас обнашају дужности на које су их исти они поставили сада наравно у њу не смеју ни да погледају а о оптужници не смеје ни да помисле. Доћи ће наредба да је више нико и не спомиње. Неко време, а онда, једног дана, … Председница Владе, … Што да не? Шта није јасно?

  3. Prvo-Dumanović jeste bivši inspektor koga je oterao Stefanović i verovatno je ogorčen na njega, te priča ovu priču koja je više istina nego što nije, ali glavno je da to rade sve službe bezbednosti u svakoj državi, samo je razlika u interesu države i međunarodnog pozicioniranja ili interesu trenutne državne elite i njihovom bogaćenju! Drugo-Bilo koji veliki državnik ili pošteni ministar ne bi javno ni odgovarao na ovakve izjave da je u pitanju „nebitni bivši policajac“, niti bilo ko iz neke strukture, bar 3 nivoa niže od ministarstva, ali strah,panika i nestrpljivost uvek izbiju na površinu kad nešto ne valja i iza brda se valja! Treće-posle ove izjave, svako ko ima trunku mozga,vidi da se i bivši ministar policije i svevišnji toliko trude u javnim pojavljivanjima da izglade urušene, maltene bratske veze,odglume savršeni odnos i na kraju okrive jedino Velju Nevolju i ekipu za „rušenje“ države, kao što su „samo“ Zvezdan, Legija i Zemunci smislili i izvršili ubistvo premijera, kao što je „samo“ Čeda izveo Slobino hapšenje, kao što su „samo Sloba, Franjo i Alija srušili Jugu, bez „pomoći ikoga iznad“.., jer „oni iznad“ sebe smatraju višom kastom, nebeskim krojačima sudbine i bogovima i zaborave da iznad popa ima pop,isto nebeski,koji svakom na kraju očita po zasluzi!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.