Stefanović: Severna Makedonija pogazila suštinu međunarodnog prava

Ostavite komentar


  1. Za neupucene.. Severn u makeduniju za sada cini 30% Albania a I deo su vlasti. Samo su naivni mogli da veruju da ce biti izrucen Srbiji.

    1. nIJE SAMO ZBOG TOGA JER KOLIKO POSTO % ALBANACA CINI U FRANCUSKU SLOVENIJI AUSTRIJI NEMACKOJ ? NIJE ZBOG TOGA KOLIKO POSTO CINE ALBANCI NEGO SE RADI O TOME DA SU TO NEUTEMELENE POTERNICE SA LAZNIM DOKAZIMA …

    2. „Za neupucene.. Severn u makeduniju za sada cini 30% Albania…“
      A, ODAKLE TOLIKO „ARBANASA“ U SEV. MAKEDONIJI!?
      Da nisu, „slučajno“, pobednici posle I SR, tako „precizno“, povukli „etničku granicu“, pa napravili „medveđu“ uslugu i KSHS i Jugoslaviji!!!???
      Da se „uputimo“!
      Pozdrav iz Banata!

      1. Pa nije tajna da je slobodarska vojska Srbije zauzela teritorije koje su kompaktne bile naseljene Arnautima. Ima dokumenata i u Vatikanu, i u Istanbulu…
        Ne valja slepo verovati samo domaćim izvorima.

      2. Svakakve komentare vidim. Valjda je to i smisao komentara. Ali tesko da su poternice za pravim zlocincima lazne?! Treba znati da Nemacka nikada do kraja nije priznala pocinjene zlocine pre i tokom Drugog svetskog rata. A ona je sada vodeca zemlja EU. Kako od takvih i niima slicnih ocekivati pravdu i jednak zakon?

  2. Ambasadora ove (ne)prijateljske zemlje proglasiti nepoželjnim i izbaciti iz Srbije.

    1. Ha,ha,ha
      Šta je sa Rusima?
      Što vam ne pomognu.Neće jer ste lažovi i falsifikatori.

  3. Gomila poternica koje je Srbija objavila, uglavnom neutemeljenih, vec je vise puta dovela do diiplomatskih problema. Dobro bi bilo, kada bismo vec jednom osudili (umesto sto ih stitimo), SVOJE ratne zlocince. Onda bismo verovatno imali vise kredibiliteta da zahtevamo od drugih da to isto ucine.

    1. Realno velika većina naših zločinaca je pravosnažno osuđena u Hagu ili Srbiji ako.pričamo o ratovima devedesetih.Sigurno je da ima slučajeva gde neki koji su ukaljali čast našeg naroda i vojske i okrvavili ruke nisu osuđeni iz objektivnih ili subjektivnih razloga .Ali je takođe činjenica da za zločine prema Srbima odgovarali su zanemarljiv broj Hrvata i u I i u II sv.ratu kao i u ratu od 1990 – 1995 , nešto muslimana za zločine u Bosni u ovom zadnjem ratu, skoro niko za zločine u I i II sv.ratu koje su činili muslimani i skoro niko od Albanaca za sve zločine iz 20. veka .Tako da mislim da vam komentar ne stoji.Ono što mi ne znamo to je kako su pripremljene ove optužnice recimo za Morinu.A da koliko danas treba zauzeti vrlo oštar stav prema S.Makedoniji to bez daljnjeg.Ali nije AV sposoban za tako nešto.

    2. Не лупај. Добро се зна да се једино потернице за Србима поштују и да су Срби једини били наивни и глупи да хапсе и осуђују своје људе.
      Факат.

  4. PRESTANITE VISE SA TIM POTERNICAMA SAMO STO BLAMIRATE SEBE NIKO VAM NE UZIMA ZA OZBILNU DERZAVU OVAKO ISPADATE BANANA DERZAVA NIJE SAMO SEVRNA MAKEDONIJA NEGO I SLOVENIJA FRANCUSKA NEMACKA AUSTRIJA CAK DO KONGO NISU VAS IZRUCILI NI JEDAN PRIPADNIK UCK (OVK) .

    1. Морина ти ли си?
      А ти се баш утртио од српских потерница а?
      ЦЦЦЦ
      Не брини стићи ћете једног дана, кад тад.

  5. Mинистар полиције би могао да уради мало више него што само кука. Рецимо да додели српско држављанство Груевском и сваком северомакедонцу који то затражи макар био и на интерполовој потерници. Е тај језик они једино разумеју.

    1. Pa dodjeljuju Tajlandjanima koji su takodje na potjernicu interpola. Nemojte da se čudimo sto drugi puštaju ljude za kojima je Srbija izdala potjernicu

  6. O kojem međunarodnom pravu ti čoveče pričaš? Zasto ste dali državljanstvo osuđenoj osobi ( ona Šinavatra )? Što je niste isporučili po poternici?

  7. Pa nije samo Makedonija sta ne izruquju sta vi trazite ili vuqiq ili vas pijandura pevac daqiq pa i RUSIJA ne postuje i izruquje sta vi trazite oti znaju da je to sve laz i politiqki igri

  8. Šta kaže Stefanović za ubice braće Bitići i Olivera Ivanovića?

  9. Rekli smo vec na drugoj temi, oni koji nece da izruce babu radikalku koja je zlo, palitelje ambasada, ubice brace Bitici itd nemaju pravo drugima nista da zameraju. Kad ce to u NATO?

  10. Znate kako je …losi saradnici i savetnici ( bez diploma ) i iskustva a Dijana ga ostavila na cedilu pa sad samo problemi Dr. Nebojsa iz Beograda je strucnjak za menadzment a ne medju narodno pravo ( i jos severno makedonsko ) plus Kuburovicka slabo stoji sa tim nepoznatim sferama a tek Ivica …ola la …
    Dok je ova ekipa na ovom privremenom radu , a bata Gasic slusa i prati ne isto misljenike , slike sa poternica mogu mirno da putuju po belom svetu

  11. Nadam se da supruga od ovog sline ima bar dobrog zagondziju (ljubavnika).
    ne mogu da zamislim da bilo koja zena moze spavati sa ovim ljigavcem

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.