Stefanović (SSP): Opozicija ujedinjena po pitanju održavanja beogradskih izbora

Ostavite komentar


  1. Verujemo samo jednom i jedinom i najboljem coveku koji sve zivo radi za nas i nasu decu za nasu bolju buducnost i trudi se svim silama i resava sve moguce i nemoguce zadatke kako zna i ume i uvek rezultati budu pozitivni i najbolji

  2. Verujemo samo jednom i jedinom i najboljem coveku koji sve zivo radi za nas i nasu decu za nasu bolju buducnost i trudi se svim silama i resava sve moguce i nemoguce zadatke kako zna i ume i uvek rezultati budu pozitivni i najbolji

  3. Verujemo samo jednom i jedinom i najboljem coveku koji sve zivo radi za nas i nasu decu za nasu bolju buducnost i trudi se svim silama i resava sve moguce i nemoguce zadatke kako zna i ume i uvek rezultati budu pozitivni i najbolji

  4. opozicija ne nesposobna . gradjani su glasali protiv vlasti a nesposobna opozicija to nije znala da preuzme, vec je omogucila da vlast namakne potrebne mandate ..
    srbija je u losem stanju , losa vlast i losa opozicija.lose/slabe / stranke sa losim kadrovima su jedan od problema .A slabe stranke su zato sto nema izbora za rukovodstvo stranke , vec s eljudi postavljaju .To je jedna od kljucnih problema .

  5. Ono sto je najvaznije jeste to da vi uvek i u svako vreme „budete spremni“ za izlazak na izbore a izbora ce kad tad biti !
    Sto kasnije budu izbori utoliko cete vi iz opozicije imati vise vremena da se „usaglasite“ oko „proevropske ili proruske buducnosti Srbije“ ili nacina na koji cete u buducnosti „ocuvavati Kosovo“ kako biste tome „prilagodili“ razvoj BG. ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.