Stefanović (SSP): Problem KiM ne može se rešiti dogovorom optuženih za ratne zločine i autokrata

Ostavite komentar


  1. Taci je definitivno ratni zlocinac i morace kad tad da odgovara za svoja dela.

    1. Pripadnici OVK ce kad tad odgovarati za zlocine pocinjene nad srpskim narodom.Pravda na kraju uvek pobedi

  2. Mislila sam da Hoti …kada on u istom pakovanju kao i svi ostali. Svi u svetu treba da imaju u vidu da su oni manipulatori nevidjenih razmera , mnogi im nisu dorasli u tome zato na to treba obratiti posebnu paznju .
    Kada bi Tramp i sud na koji ovi treba da dodju a ne samo ovi koji su sada pozvani , ima ih jos dosta , prvo hteli i zeleli smogli snage, sacuvali zasticene svedoke pa kada dodju ovi i svi ostali dodju na sud morace da kazu ko im je nardejivao ili od koga su imali podrsku za sve stvari , tako bi se SAD a i mnogi drugi iz EU se resili onih , za svagda, koji su milili da ce cela stvar da se zataska a sustinski su bacili vecnu mrlju na SAD na EU , uruzili su ih za sledecih 100 godina , sada je prilika .

  3. Taciju se naravno nece desiti nista, ovo je samo miniranje Trampove inicijative. Ocito je u pitanju ozbiljan sukob, pitanje je samo sa kim.

    Sro se tice toga „kako američka Administracija može da vodi razgovore o nepoznatom planu rešavanja kosovskog pitanja sa čovekom koji je optužen za ratne zločine sa jedne strane i čovekom koji je dokazani autokrata bez slobodnih medija“ – na to je smesno i odgovarati. Ovo moze da pita samo neko ko jos uvek ima iluzije o tzv. „medjunarodnoj zajednici“ – citaj politickom zapadu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.