Stefanović (SSP): Hapšenje Radoičića je bilo kao sportski ribolov

Ostavite komentar


  1. Stefanović kao da navija da Srbima na Kosovu i Metohiji bude sve gore. Kada se on bavio KiM Albanci su radili šta su hteli!

  2. Po ovome Bečliji za Radojčića bi bilo malo jedno streljanje ,trebalo bi ponavljati streljanje.

  3. „Pitanje Kosova i Metohije mora da se resi u skladu sa Ustavom Srbije“.Pa to tvrdi i Vucic,u cemu je onda razlika izmedju opozicije i Vucica?Dok vlast zataskava dogadjaje iz devedesetih i nece da prizna Kosovo jer bi se otkrilo da su oni glavni krivci za bombardovanje,nezavisnost Pokrajine(Albanci nikada nisu trazili nezavisnu drzavu,dok Milosevic i Seselj nisu odlucili da „definitivno rese albansko pitanje u Srbiji“,)dotle opozicija zbog rejtinga ide uz dlaku Vucica,tvrdeci isto sto i on.

  4. Sram te bilo kako te nije sramota da se pojavis,bio si ti za kosovo sta si uradio uzo si pare od kurtija i sad blatis srbiju i srpstvo,mesto da stitis srpstvo a ti i tvoji oko tebe bitno samo da uzmete pare sram vas bilo nabite se u podrum i nemoj da se pojavljujete

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.