Stefanović (SSP):Vučić, večeras na RTS-u , uspeo da uvredi sve građane koji nisu za njegov režim

Ostavite komentar


  1. “Teško Srbiji sa ovakvim čovekom koji sve dublje tone u svoje laži i iluzije, u svoj paralelni svet i naprednjački Diznilend pljačke, korupcije, prodaje i predaje“, kazao je.

    Ocenio je i da „zato njegov režim“ mora što pre biti poslat u istoriju.

    „I to nije partijsko pitanje već pitanje golog opstanka ove zemlje i naroda“, kazao je Stefanović.

    Ono sto je „rekao bih vazno da gradjani razumu“ jeste to da gradjani imaju „dve opcije“ !
    Jedna opcija je Vučić i ovaj njegov „paralelni svet i naprednjački Diznilend“ koji tvrdi da je sve to sto radi u najboljem interesu za „opstanak ove zemlje i naroda“ !
    Druga opcija je ovo sto „ceni Borko Stefanović“ tj. da taj „režim mora što pre biti poslat u istoriju zbog golog opstanka ove zemlje i naroda“ !

    Sada je na gradjanima da odluce „koju opciju podrzavaju“ i kojoj opciji „daju pednost i vecinu“?

  2. Najdraži moji srbijanci, prosvećena obrazovana školovana elito i onih ostalih 90.procenata jadnika uskoro osetiti pravo zlo vreme i zla lica koje nas vraćaju dva koraka unazad svaki dan božiji zadnjih 35,godina. Ako ne pronadjete način da raskrstimo sa prošloću, pronadjete iskrene saveznike u EU i SAD za najduže 1.g postaćemo BELOSRBIJA!?

  3. Nisam za AV i njegovih, ali naspram vaše te jadne opozicije on je za tri koplja ispred. Zašto se prošne godine sa „Srbijom protiv nasilja“ nisu desile promene kada ste bili na tolike blizu pobede? Zato što niste dorasli i nemate viziju budućnosti.

  4. Ne moze da me uvredi, kada njegov lik i delo ne postoje u mom vrednosnom sistemu

  5. ma troluje vas. odradio vas je majstorski za ove izbore. uništili ste jedino dobro što ste uradili u ovih 12 godina, koaliciju, i pola Vas je izašlo na izbore i dali ste mu pun legitimitet. svaki diktator može samo da poželi ovakvu opoziciju.

  6. Vučić ne samo da tone u laži nego je već poodavno slučaj za psihijatriju. Samo teško bolestan čovek može da lupeta sve ovo što je AV rekao samo u poslednjih 4, 5 meseci. Psihijatri gde ste, zašto ne dignete svoj glas i privolite stalnim protestima da se ovaj čovek privede davno potrebnom lečenju- da i njemu, ali i nama, stanovnicima Srbije, najzad bude lakše? Ili je i vas, kao i nas njegove podanike na silu, stavio pod svoju čizmu?

  7. Srbijanci vama izgleda ne rastu umnjaci dok mora da vam se preko tv-a crta i pise da bi nesta shvatili.Pametna Vuciceva tabla ha.ha.ha….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.