Stefanović: SZS ima jasan stav o bojkotu „lažnih Vučićevih izbora“

Ostavite komentar


    1. Jeste.Bojkot je rešenje da se rešimo ovrh SzS-ovaca.Osim toga,Borko zaboravlja kakvi su uslovi bili 2008. i 2012. pa,niko nije bojkotovao izbore, a oni uradili još goru stvar,podigli cenzus sa 3 na 5% da bi vladali i u lokalu,malo su se zaigrali,sad ovi spustili cenzus sa 5 na 3% da mogu i drugi da vladaju, i opet Borku ne valja,pa šta bi on?Da se probudi i neko mu kaže “Borko,ti si od danas vlast“, e pa neće da može.

  1. Voleo bih da prodju i ti izbori koje unapred proglasavate kao lazne, ali kao sto vidim tek ce obda nastati haos. Pustite narod da misli svojom glavom i sam se odluci, da li ce, i za koga glasati. Umorni smo od vasih svadja, nagadjanja, pretnji i nekulture. Sve ovo je slika primitivnog naroda kao sto smo mi. Na zapadu je zabranjeno na poslu pricati o politici jer je poli. opredjeljenost nasa licna stvar. Zar Vam nije dosta pljuvanja jednih po drugima?

  2. I EU ima jasan stav da će priznati rezultate izbora jer nije bilo zabrane rada strankama ili zabrane glasanja.Po ustavu dovoljno je da izađe i tri glasača da bude legitimno.SzS neće imati ništa jer neće moći ne izašle da pripoji sebi jer 30% uopšte ne izlaze na glasanje ma kakvo bilo.

  3. Stefanović će da kaže da li su lažni ili ne? Koliko on može da osvoji glasvoa? Može li bar 50?

  4. Bravo,majstore…
    Bravo Borislave…
    Bojkot je najbolji način da promenite vlast!
    Vi, šaka jada koji ste u tzv. SZS, koji nemate apsolutno nikakvu podršku naroda, možete samo iza eventualnog bojkota da se krijete, jer u suprotnom ne bi osvojili ni 2% glasova?
    Pitanje je da li bi vi prešli cenzus?
    Bilo bi samo puff…nema više, kraj?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.