Stefanović: Upali u policijsku stanicu, bezmalo linčovali policajce

Ostavite komentar


  1. Ovaj covek bi trebalo da bude minister policije a ne potparol SNS-a. Kako moze da izgovori bezmalo lincovani , a da nam ne objasni sta to znaci. I da,treba da podnese ostavku , zbog kriminala koji je uzeo maha,zbog pucanja I ubistava na ulicama Srbije…

    1. POstoji snimak na YouTube, koji pokazuje sasvim suprotno. Ovakve laži doprinose da se trezveni gradjani okupe oko opozicije i zbace ovakve sa vlasti.

  2. Samo jedno pitanje: ko je od prisutnih u stanici tada imao oružje za pojasom, a ko nije?

  3. Stefanovic i Hrkalovicka su CIVILI i nemaju sta da traze medju policajcima. Odmah smeniti oboje zbog prekoracenja ovlascenja!

  4. Vandale izvesti pred lice pravde i kazniti u skladu sa zakonom, da se ovako nešto ne ponovi.

  5. Oni nisu reagovali zbog presečenog visokonaponskog kabla. Pozdrav od policijske bojne iz Johanezburga.

  6. Ministre. Čija je policija. Narodna, stranačka ili privatna? Podnesi ostavku, časno je. Ali ti nemaš tu vrlinu…..

  7. prestanite da lazete: da su pretili sluzbenim licima kako tvrdi ovaj doktor mitomanije, bili bi momentalno uhapseni, sto znaci da nisu pretili! A ustavno pravo svakog gradjanina je da javno iskaze nezadovoljstvo, a njihov nacin je takav, i ako nije protivzakonit, znaci da je dozvoljen, a ako jeste, onda preduzmi mere u skladu sa zakonom i prestani da izigravas Vucicevog propagandistu – nisi dorastao nicemu, a kamoli da se bavis propagandom, doktore mitomanije – tvoja dela u ovom slucaju opovrgavaju tvoje tvrdnje

  8. Zajedničke crte i osobine Boška i njegovih sledbenika pribegli su psihičkoj torturi. Ako im je za cilj bila provokacija policije dobro su prošli. Samo smirenost policijskih službenika sprečila je sukobe veće vrste.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.