Stefanović: Ušao sam u politiku zbog Vučića, svoju političku budućnost ne vidim mimo njega

Ostavite komentar


    1. A on svesno ili ne svalio svu krivicu na Vučića. Drugim rečima, da nije bilo Vučića ne bi bilo dr Neše, a bez dr Neše ne bi bilo tate. Pa nije ni čudo što je Vodja prolupao kada ima ovakve saradnike. Mada sam se okružio mediokritetima.

      1. Pozelimo svima nama koji citamo Danas, da nam u vladi ubuduce budu, POSTENI, PAMETNI, PRISTOJNI ljudi, da ove sto pre zaoravimo i posaljemo tamo gde im je i mesto.

        1. Mozemo mi da zelimo, i zelimo, ali ove bukagije ce nas jos dugo godina drzati uz zid placa.

    2. Pravda je spora ali uvek stigne. Ja ovog koji daje izjavu razumem, najteze je neku organizaciju napustiti a to nije poljoprivredna, kaza se, pazi moracec platiti koliko si sada tezak a tu se ne misli na telesnu tezinu

  1. Dal’ neko jos vidi da su u ovoj drzavi samo poltroncine na ceni? Covek (ministar policijski, ej!) bez trunke blama potvrdjuje na sva zvona: vidite me! Ja Zlatoustom iz b.ljsona virim! Utataaaa! Grom i pakao.

    1. Mina bi voleo? Hajde ostavi još koji komentar, ali gledaj da se odlučiš jesi li „pojeo“ ili „pojela“ ( citiram Ogulina Ć ulibrka Ogla) Tako se citiram, ne plagira

    2. Bice onako kako narod odluci. I to treba prihvatiti bez ikakvih trzavica. Medjutim, ako neko udje u politiku „zbog nekoga“, makar taj neko bio i Vucic, onda on nije politicar vec POLITIKANT. Politicar ulazi u politiku zbog svojih snaznih ubedjenja a ne da, poput krpe, sledi bilo koga. Generalno me nerviraju svi ovi kojima je svaka druga recenica, „zahvaljujuci predsedniku Vucicu“ a gospodin Stefanovic je tu „prva ljiga“, htedoh reci „prva liga“.

  2. Čega se pametan stidi, budala se time ponosi. Svako normalan teži sopstvenoj slobodi misli, govora, produktivnosti… A dr. Slina praktično pokušava da učini normalnim i opravda poltronstvo. Ne morate meni da verujete, ali kad ste svi tolike Srbende i Pravoslavci, setite se one božje zapovesti „Ne imaj sebi idola niti kakva lika, nemoj im se klanjati niti im služiti“. Valjda imate malo mozga da shvatite koliko je društvo u kome živimo trulo.

  3. Ovo je sve samo marketinški trik. Kao svi najavljuju povlačenje, a poenta je da se tako kupi još malo vremena i koliko-toliko relaksira situacija da ne bi narod masovno izašao na ulice nego da sačeka još malo nadajući se da će zločinci zaista da odstupe. Ne nasedajte nego po praznicima svi na ulicu, u Kragujevcu je posle višemesečne pauze zakazan novi protest za subotu, 18h kod gimnazije.

  4. Vućića ću i nekako „preboleti“kad ode,ali odlazak Nebojše…..?!?
    Džaba nsm putevi,stadioni,“Krušici“,Savamale,“Jovanjice“,plagijati….

  5. Briši i pre. Lezileboviću jedan. Bićeš visoko na listi za lustraciju, a biće je, nemojte imati ni najmanju sumnju. Koja god da joj bude cena.

  6. Nisam jos cuo za politicara, koji se vezuje na svog sefa, kao da mu je tata. Verovatno postoji, ali da to i javno kaze, to vec nema.

  7. Ti si sinko ušao u politiku zato što si nesita gramziva hulja, zato što nisi sposoban da poštenim radom stekneš zvanje i obezbediš egzistenciju, zato što tvoj obraz može da podnese bilo šta radi ostanka i opstanka na vlasti i funkciji. Ti i tvoj idol ne biste po cenu života napustili vlast, utoliko bolje po vas ako se radi o našim životima.

  8. Da A.V. ne zapošljava samo poslušnike nestručnije od sebe , Nebojša bi sa gimnazijom mogao da bude samo noćni čuvar nekog magacina .

  9. Još jedna jasna izjava da se radi o članovima zajedničkih porodičnih mafija!

  10. Ako imate viziju , povucite se ,u diplomatiju… Narod , placa svako politicko resenje …

  11. Lep onaj hit evergrin Woman in love…Barbre Streisand. Baš ga se setih posle ovog teksta.

  12. Koliko si puta Nebojša dr iz BG-a morao da kažeš „dobro veče, ovde Nebojša iz Beograda“ da bi te Vučic primio u stranku i dao ti visoku funkciju?

  13. „Svoju političku budućnost ne vidim mimo Vučića“ rekao je Stefanović. Kao što ni mi ne videsmo tvoje diplome i rešenje za brojne afere.

  14. A zbog koga je usao u kriminal? Od falsifikata, namestaljki, nedozvolhene trgovine…..

  15. Znamo mi da ste vi licnost bez svog stava, ulizica i poltron! Povrh toga plagijator! Vi ste gospodine Stefanovicu jedna velika nula! Sretna vam nova godina!

  16. Ah, kako je lepo setiti se početka tvoje ljigave poltronske karijere kada si se odazivao na ime Neša iz Beograda.oh

  17. Pa naravno da mu se sada moras revansirati za oni sto te pokriva u vezi afere Krusik!

  18. Vucic te je napravio!
    Obrukao si ga mnogo puta. Sramota je koliko brljotina imas
    Fakultet pa doktorat pa Dijana pa ranac od 300 k pa vila na B kosi pa tata B i Krusik pa s..d..mm
    Unistio si cast svoje porodice za narednih dva veka.
    Dzabe ti i pare i sve

  19. Kad je neobrazovan i nesposoban kao i vučić. Sam ne ume ni nos da obriše.
    Našla rupa zakrpu.
    Zajedno će i da odgovaraju za sve ovo.

  20. Proslost i sadasnjost ti je da osiromasujes narod kradjom i lazima kao doktoratom, tvojim „postenjem“ sa tvojim ocoem te neduznog coveka bez trunke grize savesti strpaste u zatvor, nista nije bolje ni u vasoj postenoj buducnosti. resenje je mozda se uduvate „paradajzom“ iz Jovanice mozda i smislite kako da radite za dobrobit naroda,!!!

  21. Neso sine samo ti nogice vire, izadji malo uhvati svezeg zraka, nije zdravo toliko duboko biti u r++tumu svog gospodara…

  22. Da li možete da zamiskite ovog lika kako će da plače i cmizdri kada dođe vreme ćorke? Dušu dao za svedoka saradnika.

    1. Vođa i organizator kriminalnog klana ne može biti svedok saradnik. Ovaj prilepak i uvlakač se u međuvremenu osilio i osamostalio, pa počeo da razvija sopstveni biznis, u kome su glavni izvršioci vođe navijačkih bandi, od kojih su mnogi završili probušeni na betonu. Za tako nešto ne može se biti svedokom saradnikom.

  23. Vučić je čovek koji ima harizmu, mnogim ljudima je upravo on vodilja u političkom smislu. Dok je on predsednik, politika u Srbiji ima smisla u očima velikog broja ljudi.

    1. @Marko***Sad povuci vodu i zaboravi šta si napisao! Ako je ovo sarkazam onda je OK!

  24. A ja budućnost Srbije vidim kada Vaš otac i Vi budete na suđenju zbog Krušika recimo.Kada Vi odgovarate za lažnu diplomu fakulteta pre svega kao i onaj genije koji Vam je to omogućio.Kada bude neko odgovarao za kola bez tablica na dan izbora,za Savamalu, kada neko bude odgovarao za BgdH2O, kada Vesić bude na dugogodišnjoj robiji za unakazivanje mog rodnog grada.E tada počinje BUDUĆNOST SRBIJE! Ti i takvi na robiji a moja deca da ne moraju da idu u Nemačku.Srećna Vam Nova godina! Nadam se da će bar jedno suđenje nekom političaru iz SNS da započne.Pozdrav!

  25. Iskreno se nadam da ćete sledećih 40 godina biti zajedno u istoj zgradi, možda i na istom spratu, u istim odelima, da vas Srbija nikada više ne vidi van rešetaka.

  26. Otac ubacio u politiku nesposobnog sina,da blokira istrage o njegovom „poštenom“ poslovanju, pod pokroviteljstvom vrhovnog poglavice i brata!

  27. Zar je moguće da odrastao,navodno zreo i inteligentan čovek izjavi nešto ovakvo?! Bolje da ćuti i pazi na pertle!Srbijo,neka ti je Bog u pomoći,a vi deco bežite što dalje od ovog ludila i šizenija!

  28. Pa gde sad Neso, ostani, taman smo se privikli na vas dvoje a vi bi nekuda. Pa nemojte da ste taki …

  29. Vidi se da je ministar izuzetno lojalan svom prijatelju i kolegi iz stranke !!!

  30. Ako se najveci povuce ,pitanje za biti il ne biti je ko su(smo) onda svi mi ostali?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.