Stefanović: Veliki posao čeka ujedinjenu Srbiju (VIDEO; PODKAST)

Intervju na mreži – Borko Stefanović SSP, zamenik predsednika Stranke slobode I pravde

Ostavite komentar


  1. Da, veliki posao, dok se ne postavi pitanje ko će biti broj 1. a onda, razlaz. Šta mislite, da će Djidolaros dati da neko drugi „obrne“ 619 m. evrića? Ili mislite da će Jeremić, Boško, Aleksić, Tadić, Marinka, Bastać, Zelenović… mirno da gledaju kako braća Dalton Djidolaros, opet obrću milione i nekretnine? Nema od te samozvane opozicije ništa.

  2. Srecan sam sto imam primanja iz inostranstva,ako ova i ovakva opozicija dodje na vlas narodu Srbije neka je Bog u pomoci.9

  3. VASA DEMOKRATIJA I VIZIJA JE OTERALA JEDNOG BASARU NECE COVEK DA BUDE U ISTOM KOSU SA DJILASOVOM KAMARILOM DJILAS PREKO POLITIKE BRANI SVOJU LOPOVIJU A VUCIC GA JE SPASAO KADA JE IZUDARAO ZENU I TASTA

  4. Borko, samo ti i tvoji nemojte raditi za dobrobit Srbije. Radili ste vec, pa smo videli kako smo prosli. Putuj igumane, za manastir ne brini, kaze nas mudri narod.

  5. Veliki posao čeka ujedinjenu Srbiju sa razjedinjenom opozicijom. Čini mi se da je to preveliki posao za vas opozicionare.

  6. Slusali smo i gledali razjedinjenu opoziciju zaslepljenu egom. Samo novi ljudi su potrebni koji nisu imali sansu, a vi ako ne zelite da produzite vlast Vucicu ne drzite se svojih funkcija u strankama kao Vucic drzavnih.

Ostavite komentar


Podkast

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.