Stefanović: Vučić ne ide na Kosovo samo da se slika

Ostavite komentar


  1. Neka povede i Dr. Nebojšu iz Beograda da poveže neka lica sa nekim predmetima i nekim dogadjajima!!!
    Zamisli njemu je UGROŽENA BEZBEDNOST, kakav heroj.
    Aco srbine, Aco srbine, zašto tražiš dozvolu od kosovskih vlasti da posetiš deo teritorije zemlje čiji si ti predsednik.
    I nemoj više da pomažeš narodu kad te molim!!! Zbog tvoje pomoći , pola naroda je gladno, a trećina se TRAJNO ISELILA iz svoje zemlje!!!

  2. Ne bi trebali da ga puste, obzirom da su albanci decenijama patili pod aparthejdom, a krajem devedesetih godina bili žrtve pokušaja genocida i etničkog čišćenja.

  3. Не желимо да нам се појављује тај издајник. Слушам данас међу народом на улици како сви морају по налогу да га дочекају сутра, све јавне службе, здравство, школство, а на ртс-у јављају да се самоиницијативно окупља народ. Народ овде није узнемирен због шиптара, него таквих као он, лајавих издајника и патрона криминалних кланова.

  4. Ministar reče: ……. sa Vučićem se o toj temi ne može razgovarati, od te namere ga nikako ne možemo odvratiti…. Pa to sve govori koliko je on nepragmatičan, netaktičan, neodgovoran, svojeglav, elementarno nepristojan u odnosu na svoje saradnike, ali i odgovorne (zakonski) ljude kojima je zadatak i posao da brinu o njegovoj bezbednosti. Šta sada, on je umislio, to svi znamo, da je on Bog na zemlji i u Srbiji i da koristeći funkciju na kojoj je može da radi isključivo kako on misli nepoštujući procedure, propise, zakone i sl. Ne razumem čemu služe ti brojni ljudi koji su zaduženi, kako rekoh, za njegovu bezbednost ako ih on neuvažava? On, da bi dokazao, ne znam kome, svoje herojstvo, liderstvo, jačinu i još mnogo koječega, pored toga što besmisleno i svesno izlaže sebe opasnosti nego i sve te ljude oko njega. Pa i ti ljudi, što je normalno, vole svoju državu ništa manje nego on, ali zar se to dokazuje bandoglavošću, tvrdoglavošću i probijanjem zida glavom. Zaista neshvatljivo i nerazumno.

  5. Sretan mu put… ali nije dobrodosao medju Srbe na KiM niko nije zaboravio njegove ratnohuskacke poklice i pozive iz devedesetih, jadni i iznevereni narod je tu gde je, a on predsednik…

Ostavite komentar


Politika

Vučić danas na radnom ručku koji organizuje Fon der Lajen 8

Vučić danas na radnom ručku koji organizuje Fon der Lajen

Posle odvojenih razgovora predstavnika Beograda i Prištine u Briselu sa Miroslavom Lajčakom - u sedištu Evropske unije danas se sastaju lideri Zapadnog Balkana. Predsednik Srbije učestvuje na radnom ručku koji organizuje predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.