Stefanović: Vučićev rejting pada, zato mu se žuri da održi lažne izbore

Ostavite komentar


  1. Da, da pada mu rejting… Po vašem istraživanju Vučić ima 57%, SPS 11%, SzS 7,5%, a sad bez Sergeja i manje, Šapić 4%, SRS 3%… Baš mu pada rejting.To su vaša istraživanja, a ne Vučićeva.Kako bi vi voleli da vama tako pada rejting.

    1. Tek će da pada… kada od septembra, i dalje kako meseci budi odmicali krene realnost krize da se prikazuje!

      1. Aha, hoće, hoće… ako se ti pitaš, a šta ako ne bude krize?Ti si od onih kojima je uvek čaša poluprazna.

  2. A koliki je rejting druga Borka Stefanovića i da li raste?

  3. Toliko je pao da ce glasati za njega 95% ako uz ovoh 100 eura podeli i koju pastetu .. Mi smo nepismen ,lako prevrtljiv narod … Nazalost!!!

  4. Draga redakcijo,cenzura vam radi odlicno,a to znaci da procitate tekst.Pa evo jos jednog mog komentara,komentara obicnog gradjanina Srbije koji necete da objavite.Postoji izreka,,kopajuci po pepelu nista ne dobijate,samo Vam pepeo ide u oci.Nasi dragi bivsi piliticari su figurativno receno,,pepeo,,proslost.Ima pametnih ljudi u ovoj Srbiji ,samo sto ovi potroseni politicari ne dozvoljavaju im da se pokazu.A u tome vi novinari snosite najvecu krivicu.Dobro od te redakcije tprimate platu ,ali se izborite za malo objektivnosti,svima ce koristiti.

  5. Sve je jasno kao dan. Vaš rejting je pao na nulu pa od besa mislite da će i Vučićev rejting pasti. Ja baš nisam ni za koga ali Vučić drži konce u rukama. Pravda pobeđuje i Vučić

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.