Stefanović: Zapad za povratak opozicije u institucije, ali ne shvata da institucija nema

Ostavite komentar


  1. Sve oni znaju, ali Vučić im je obećao Kosovo, i sve mora da bude maksimalno legalno. Posle im neće trebati

  2. Kako bre nema, … Stefanovicu?!?!
    Pa jesi li svestan koliko im je trebalo da sebi sklepaju ‘instituciju’ od seseljevog usmrdjenog politickog otpada i uz koju je muku vec 7 godina odrzavaju na vlasti, praveci se svo vreme blesavi, … bez ‘treptanja’?!
    I ti sada o ‘institucijama’?
    Samo dokaz koliko ste i vi iz Opozicije izgubljena stvar, upregnuti u isti briselski jaram kao i vas omiljeni neprijatelj …

  3. za koga je ova laz da lideri opozicije nisu bili na nacionalnim freq? lutovac, bosko obradovic, ceda jovanovic, su bili na RTS-u. Cak i Djilas… Maric i Hit tvit kazu da svaki put zovu opoziciju ali da nece da dodju, bojkotuju… dakle kada se ti podaci podele sa nekim Palmerom ili Mekalisterom, oni se vrv slatko nasmeju i ono klimnu glavom…. opozicija nije bila na nac freq isto onoliko koliko vlast nije bila na n1…

    1. A za koga je ova Vasa laz po kojoj ispada da je u nacionalnim medijima sve u redu, da novinari imaju integritet i uredjivacku slobodu i da emisije nisu ruzni, namenski plagijat drugih emisija?

    2. Bili su mnogi iz vlasti na N1…Brnabic, recimo…a Vucic ima stalni poziv…ali nece da dodje,a? Znas li zasto? Jel’ ti rekao?

  4. Institucije postoje i odlicno funkcionisu, a to sto ih opozicija ne priznaje je nesto drugo.

  5. Da li je ovo onaj zuti Stefanovic koji je bio toliko osion dok je bio na vlasti, koji je naredjivao paljenje Jarinja a uredno posle pobegao, kakav licemer.

  6. Da li Zapad shvata da u Srbiji nema institucija ja ne znam, ali Borko i ostali ne shvataju da u Srbiji nema prave opozicije. Bojim se da će biti kasno kada shvate.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.