Stejt department: Odustati od transakcija sa Rusijom

Ostavite komentar


  1. Pod hitno pristupiti dogovoru o kupovini S-500 s braćom Rusima, avansirati unapred! S tim dobijamo u vlasništvo S-400 gratis, u roku 30(trideset) dana! Živele Rusija i Belorusija!

      1. Sta trena da radimo… da kupimo Americke sisteme? I od kada su nam Amerkianci prijatelji

  2. Pod sankcije ovde potpadaju odgovorna lica tipa predsednik drzave, premijer, ministar odbrane i sl.
    Zar zaista mislite da ce to da se desi u ovom osetljivom momentu poklanjanja KiM za DŽ?

    1. @Siledžije*** Ko je pominjao „bombardovanje“?! A i intervencija NATO-a 1999. je imala svoju predistoriju samo što je se „ne sećate“ jer vam je neprijatna!

  3. Na prvi pogled, bolje imati odbrambeno oružje nego stare i nagrižene Neve bez goriva i baterija, kao 1999. Ko napada taj obično izabere nekog slabo naoružanog. Međutim, sve ove pancirske priče mi liče na nekakvo skretanje teme. Plaši me izjava velikog vođe „ja vam pričao vi niste hteli, ja pitao narod a on rekao nedamo (pojma ne znam ni kad je pitao ni šta to i ko njemu odgovori, taj unutrašnji dijalog je izgleda bio baš duboko unutra) a sad ćete videti još gori predlog koji ne možemo odbiti a ne smemo prihvatiti a trebalo bi al opet ne sme se i šta ćemo sad i kud ćemo jadni ali evo ja se kuražim da to nikako ne prihvatim i evo baš da Vam kažem kako neću prihvatiti….“. Čitaj – sprema se da naloži nekome (možda baš Njoj) da potpiše ono što se potpisati ne sme.

  4. Interesantna formula americkim i evropskim parama, kupiti oruzje od ,,majke,, Rusije.! Sankcije na vidiku.!

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.