Stejt department: SAD protiv izjednačavanja smrti kosovskog policajca i napadača

Ostavite komentar


  1. Vi stvarno verujete da su političari u Srbiji proglasili dan žalosti i zbog policajca kp? Da li ste videli naslovnu Informera tog dana? Tamo smo obavešteni za kim treba da zalimo, sa sve imenima i slikama, a bilo je i bilborda po gradu. To smece od novina, a i ostali tabloidi danima na naslovnicama imaju negativne izjave o Kurtiju, Albancima, njihovoj policiji…. Nacionalizam u punom sjaju, a ni Politika ne zaostaje.

  2. Gospodo, da vas nešto podsetim. Kosovo je lažna država i taj policajac je takođe lažni policajac. Vi ste jednostrano priznali tu lažnu državu a mi se sa vama ne slažemo. Kao i veći deo pravdojubivog sveta. Vi ste oni isti koji su pre 1999 god. ignorisali preko 300 ubijenih srpskih policajaca na KiM od strane albanskih terorista. I kada je država Srbija bila završavala njihovo uništenje, vi ste angažovali ceo NATO savez da bi ste im napravili državu. Predpostavljam da se ne slažete samnom?

  3. Ne treba izjednacavati ni „policiju“ jedne teroristicke tvorevine kao sto je ta albanska paradrzava na Kosovu sa policijom priznatih suverenih drzava.

  4. Obrnuto je istina,policajac je naoruzani terorista,a momci koji su poginuli patriote u svojoj zemlji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.