Stejt department: Srbija pod lupom zbog Rusije

Ostavite komentar


  1. Трговина фирми са робама које није оружје са Русијом се осуђује и забрањује а испоруке оружја једној од страна је дозвољено???

  2. Све је под контролом и лупом : Свако сваког прати !

  3. Pre ce biti da te je upropastila nepismenost i nerazumevanje svetskih tokova nego daleka Rusija.
    Sankcije su podbacile, Ruska ekonomija je u plusu, Nemacka i USA u dubokom minus. Jos je nato izgubio SVE u ukrajni.
    Stejt departmentu nije ostalo nista drugo nego da vrsi pritisak na svoje kolonije, koje na celu imaju kukavice autokrate.

  4. Država A i država R su u sukobu. Država S nema nista s tim sukobom i gleda svoja posla. Međutim država A drži pod lupom državu S zbog ekonomske saradnje sa državom R, jer država A smatra “ ako sam ja u sukobu sa državom R, onda cijeli svijet mora biti u sukobu sa državom R“. Jos jedan pokazatelj u kakvom ludilu danas živimo.

  5. Kada bi SAD priznale KiM kao sastavni deo Srbije, ocas posla bi se mi uskladili sa cim hoces. Nema nista od toga da stavimo sankcije drzavi koja ima pravo veta, a brani nas stav o Kosovu, jer bi to bilo samoubistvo Srbije.

  6. Srbija treba da uskladi spoljnu politiku 24h nakon zvanicnog prijema u Eu. A „objektivne“ analize Glasa Amerike i Slobodne Evropa su razumnim citaocima kristalno jasne.

  7. Ne plašite se, Rusija je pustila Srbiju ne niz vodu već u čeljusti neprijatelja. „eto vam zapad kad ste mazohisti! `

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.