Od Belog do Centralnog zatvora: Ko je Stevan Vlajić, aktivista koji je trenutno u pritvoru zbog najčudnijeg kršenja zabrane prilaska?

Ostavite komentar


  1. Ako je ovaj momak nasa buducnost, onda nam se lose pise. Covek koji studira pravo morao bi bolje da razume zakon zabrane prilaska.

  2. @Milosav
    Botovima bi bilo pametno da ne lupaju već da misle šta će da bude posle ove loše vlasti.Probam da budem pristojan inače bi ti tvoje shvatanje zakona objasnio na jednom jeziku koji bi možda shvatio.

  3. @Milosav “ Ako si gluv, nisi slep“. Pogledajte snimak, a i odluka o zabrani prilaska je , sama za sebe, vrlo problematična.

Ostavite komentar


Politika

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore? 10

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore?

"Sedamnaestog decembra su održani parlamentarni izbori za koji je veći deo opozicije rekao da su neregularni, i uz žalbu Ustavnom sudu, zahtevao njihovo ponavljanje. Naravno, uz promenu izbornih uslova baziranu na primeni preporuka ODIHR-a", piše Dragan Đilas, poslanik i predsednik Stranke slobode i pravde u autorskom tekstu za Nova.rs, koji prenosimo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.