Stevanović: Nikolić je Kragujevac pretvorio u pašaluk

Veroljub Stevanović, kandidat za gradonačelnika Kragujevca, za Danas o tome zašto je odustao od političke penzije

Ostavite komentar


  1. Nikolic je pretvorio Kragujevac u „Pasaluk“, a ovaj Dinkicev-bivsi ce ga pretvoriti u „Pastaluk“.

  2. Nikolici su katastrofa za srbiju i kg…
    Ali ni verko nije mnogo bolji….najgora olos dolazi na vazne pozicije u drustvu..

  3. Deda zna da bude licemer za primer. Podatci o gradu su preuveličani i smešni. Da je bar malo istine bilo bi shvatljivo. Ovako je žalosno. Ne da se stara garda. Grčevito se bori za vlast. Nažalost grad je u ličnoj nemilosti SNS a. Pominju ga samo u vremenskoj prognozi.

  4. U kakvom si ga ti ostavio kad si sve fabrike uništio a sad di ponovo da vladar gradom potrošilo se ono što si pokrio po firmama jadni narode šta si dobro docekao

    1. Slobodno se igraj sa unucicima !
      Bolje nego sa tudjom decom..
      Ovde odavno ne biraju kragujevcani, vise Pazar, Suva reka, Kos.Polje ,Zubin potok isl!
      Sram Vas bilo I tebe I tvoje klike., Nikolic Radomir je izgovor, on se ne mesa u svoj posao, u stvari, gde je Tomin I Dragicin Mali ?

  5. Nemoj ti kao BOGA te molim…ostavio si grad zadužen,radnike javnih preduzeća bez plata po više meseci,sportske klubove u evrima milionskim dugovima,prosvetare bez nagrada,škole u blokadama, obdaništa u minusima…zato te MOLIM ne vraćaj se dosta si uradio za Kragujevac!

  6. Potpuno ste u pravu.Ovaj matori bas nema vise obraza. Verovatno nema mesta kuci jer ni tamo nece niko da ga slusa. Nije narod zaboravio koliko si stotina miliona ostao duzan komunalnim firmama i Energetici. Nikom nista nisu placali a zaposljavanjem nesposobnjakovica duplirao je parazitski kadar po preduzecima! Doveo ih je do prosjackog stapa!Sram ga bilo!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.