Stevanović: Predsednik Vučić je živ i zdrav, a Srbija grabi napred

Ostavite komentar


  1. Od tri tvrdnje falsifikovanog diplomca i lažnog doktora poznatog po nadimku „Slina“, tačno je jedino da je tzv. predsednik živ.
    Ukoliko se u veoma kratkom vremenskom periodu ne izborimo za to da se likom i (ne)delom te opasne i podmukle hulje,bahatim,
    nevaspitanim i beskrupuloznim diplomiranim pravnikom, rušiteljem Ustava i prekršiocem svih mogućih zakona,najozbiljnije pozabave psihijatri,tužioci i sudije – našem društvu neće biti spasa jer će nas umobolni diktator svojom zlobom,mržnjom,
    izopačenošću,
    nemoralom,
    nepoštenjem i destrukcijom sve povući u ambis !

    1. U potpunosti se slažem. On je toliko bolestan da ga više pljačka i bahato huligansko ponašanje ne može zadovoljiti. Nikakve terapije tu ne mogu pomoći. Jasno je i njemu da nije mentalno stabilan i želi i drugima nesreću.

  2. Prvi korak ka ozdravljen ju ie prihvatanje stanja.
    Tako i sa komunizmom i partijskom policijom – ljudi, vi ste ubice i lopovi.

  3. Stevanovic sve lepo objasni. Svaka rec na mestu. A SzS neka se pozabavi svojim zdravstvenim stanjem.

    1. Ma objasnio je sve lepo, kao svoju diplomu. Jedino nismo videli dokaze predCednikovog zdravstvenog stanja. Sa fokusom na mentalno stanje. Ali ako Nesa Slina kaze da je vodja zdrav, obavezno to uzeti zdravo za gotovo. I po njegovim preporukama, uzimati tri puta na dan.

  4. A.V.-A.V. je ziv a da li je „zdrav“ nemamo dokaze. Ovo bi mogla da bude „parola“ nekih buducih protesta, neka bude moj licni i skromni doprinos u BOJKOT-u koji ce biti pocetak kraja diktatoru Aleksandru A.V.-A.V. Vucicu.

  5. Ne vole šizove i nervne bolesnike, pre su ih puštali za vikend, sad ih puste pravo pred kamere…

    1. Samo se vi sprdajte, ali Portugalija će dobiti nacionalni fudbalski stadion, i još 6 seoskih stadiona pride, po bagatelnoj ceni…

  6. Ovaj Stevanović je verovatno doktor. Samo da li je lični doktor vrhovnog vođe? Da li će vođu da pregledaju na VMA kod njegovog i Tominog pajtosa koji tamo vedri i oblači. Ili će biti nadležna neka vojna komisija koja je već „gledala“ Vulina pri regrutaciji!!!!Ili će ga gledati dr Neša na poligrafu??? mali Siniša verovatno nema nikakve instrumente, on ima samo dobru olovku. Može sa njom da prepiše čudo toga – i doktorat bi mogao !!! Aaa, već ga je prepisao, – pardon. Sve je moguće u nemogućoj državi.Kako god bilo – narod ima pravo da zna zdravstveno stanje onoga ko zemlju vodi ( po svemu sudeći u provaliju ).

  7. A ti urami taj lažni dokument da si doktorirao za da ga nosiš obešenog o vrat, dok će ti kolege zatvorenici vikati: „Vidi lažnog doktora,…!“

  8. Drugari zbog radi reda – Ministar policije se zove Nebojša Dr Stefanović, a izjavu je dao Dragan Stevanović, koji je za razliku od slinca možda i završio fakultet…

    1. Ha, ha, naravno da Dragan Stevanović Boske, bivši kelner sa juga Srbije, a sadašnji Državni Sekretar, ima fakultet, ali verovatno onaj o kojem je pisao Maksim Gorki u knjizi “Moji Univerziteti“

  9. Živ jeste i hvala bogu da tako i ostane ali zdrav nije i Bogu se molimo da neko utvrdi dijagnozu i da počne stacionarno lečenje za njegovo dobro a i naše.

  10. Mene vise brine mentalno zdravlje veceg dela izaslih srpskih biraca. Lako cemo hospitalizovati jednog, ali cetvrtinu birackog tela….?

  11. Srbija nikad nije izgledala bolje, lepse i bila postovanija u svetu,svaka cast na vodjenju politike i samo gurajte napred bez osvrtanja na komentare sacice opozicije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.