Stevanović: Radulović uveo DJB u izolacionističku desnicu

Isključeni potpredsednik Dosta je bilo govori za Danas o razlazu sa liderom pokreta

Ostavite komentar


  1. Dobar intervju.Kao neko koga je ovaj pokret vratio na biralista,zelim im sve najbolje.Jedino se ne slazem da su trebali da ucestvuju na predsednickim izborima,trebalo je da podrze Jeremica ili Jankovica,naravno to zavisi i od toga ko bi taj kandidat bio i koliko ranije,jer bi imao sansi jedino da je iza nejga stala cela opoziciona scena,a to mislim da cak i odmah posle parlamentarnih 2016.nije bilo realno

  2. Да ли је то она опозиција која жари и пали? Гледајући са стране нешто ми се расипају.

  3. Retko talentovan čovek za politiku, velika šteta što ga nisu više slušali u DJB-u. Mnogo dobrih ideja sa njegove strane, ali nije imao ko da čuje.

  4. Radulović je stvorio DJB, on ga i uništio. Izbacio je mnoge ljude koji su verovali u ovu ideju, jer ne želi da čuje nijedno drugo mišljenje koje je suprotno njegovom.
    Boljitak će biti ako Tanja Macura pobedi na izborima i vrati sve dobre ljude koji su zbog Radulovićeve sujete oterani ili otišli!

  5. Super ste Vi iz Danasa, sada kada je u DJB-u „potres“ samo trcite da prenosite, jos na naslovnoj strani, ako sam dobro video!
    Samo ovaj podatak je dovoljan da se posumja u celu ovu iznetu pricu!
    Stevanovic nije nikakav kalibar takodje ni Macura, daleko su oni izaljudi koji hi usneravali kretanje ovog drustva. A jos prica da je trebalo podrzavati ili saradjivati s opozicijom je jos smesnije!
    Vi koji ste iskljuceni, ako ste stvarno „ispravni“ klonite se onih koji su bojkotovali i bojkotuju DJB. Sutra ce Vas pozvati na Pink i Hepi, a onda ce Vam tek poverovati!

  6. DJB je praktično prestao da postoji. Uništen je beskrajnom sujetom Saše Radulovića koji je pokret i osnovao. A da apsurd bude potpun, osnovnu ideju pokreta – da se menja celokupan politički sistem – obesmislio je upravo sam Radulović neskrivenim autokratskim ponašanjem. Kandidovanjem posle Jankovića, konfrontacijom sa članovima DJB, konfrontacijom sa celom građanskom opozicijom, konfrontacijom sa novinarima i medijima, proizvodnjom izmišljenih neprijatelja dostojnom Vučićeve, smodovoljni Radulović je jednu sjajnu i poštenu ideju bacio u blato. Nikada još nisam video čoveka toliko visoke inteligencije i toliko niskog smisla za politiku.

  7. Doticni gore pretenduje da bude profesionalni politicar- a svi znamo kako oni napreduju u svojoj struci. Ovom tipu ja ne bih dao glas, pogledajte njegovu biografiju pa tu nema dana trzisnog/usluznog iskustva- a ekonomski je analiticar- pre ce biti politicki. Mislim da je problem u prici DJB na unutrasnjem nivou je raspodela novca! RAdule koji je prakticno sve doneo na sto, ostali su samo operativna radna snaga…Radule svojim nastupima I znanjem je ipak marketingski odradio posao. Medjutim on nema harizmu nikakvu a to je politika nije inzinjering….

  8. Doticni gore pretenduje da bude profesionalni politicar- a svi znamo kako oni napreduju u svojoj struci. Ovom tipu ja ne bih dao glas, pogledajte njegovu biografiju pa tu nema dana trzisnog/usluznog iskustva- a ekonomski je analiticar- pre ce biti politicki. Mislim da je problem u prici DJB na unutrasnjem nivou je raspodela novca! RAdule koji je prakticno sve doneo na sto, ostali su samo operativna radna snaga…Radule svojim nastupima I znanjem je ipak marketingski odradio posao. Medjutim on nema harizmu nikakvu a to je politika nije inzinjering….Dovoljan pokazatelj je sto nisu bojkotovali izbore a znaju da su biiracki spiskovi u haosu. Nazalost nema nama spasa

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.