Stevanović: Šarčević bira između Vučićevog, i interesa naše dece 

Ostavite komentar


  1. Nema on sta da bira, sef je na prvom mestu.
    Bice inostranih studenata, ne treba nasi.

  2. Ovaj covek je upropastio decu,ne samo studente koji ce se izboriti za svoja prava,vec osnovce!! Organizovao je prijemne ispite gde su dezurali nastavnici u svojim skolama,masovno se pomagalo deci koja su imala osrednji prosek ali su im roditelji u partiji.Ispalo je da osrednja trojka uradi bolje prijemni od deta sa republickim takmicenjima.Ovog pajaca sto pre treba skloniti inace ce od septembra opet isterati decu iz skola,oni koji su vredni i radni gube volju i svesni su da online skolovanje nije dobro

    1. Bravoooo!!!
      Sta mozemo da preduzmemo kao roditelji osnovaca..bas bih volela jedan protest kao studenti,da nam se uvazi zelja da krenemo u skolu od septembra!

      1. Dete koje je bilo na republičkom takmičenju iz matematike, na primer, ne znači da isto tako dobro zna ostale predmete. U školi u kojoj je moje dete polagolo sve je bilo bez primedbi i dete je odlično uradilo sva 3 testa jer iza njega stoji osmogodišnji rad, a ne poklonjene ocene. Zato bi bilo lepše da deca zagreju stolice, a ne da krivite sve ostale za nerad i loš rezultat.

    2. Ne pisite gluposti! Nije tacno da se pomagalo deci na prijemnom! Nije tacno da su profesori clanovi SNS! Boli nas uvo za politiku! Ovaj covek uopste nije los ministar.Radi pod nenormalnim okolnostima kao i svi mi.Profesori nisu dadilje da vam cuvaju decu, a ucenje na daljinu je nesto sto je neizbezno u interesu svih nas.Ovo je treci milenijum, zeno!!!!! Mozda cete kroz ovo ucenje na daljinu i sami videti( shvatiti) uz svoje dete da je posao profesora( razredne ili predmetne nastave) izuzetno tezak i odgovoran.Nije nas posao da ih cuvamo i sapucemo odgovore “ pomazuci im na testovima.Ne vredjajte nas! Preuzmite odgovornost za vaspitavanje i ucenje svog deteta, ako ga imate.Ako nemate dece, ne komentarisite i ne donosite sud generalizujuci na osnovu usamljenih slucajeva kojih uvek i u svakoj profesiji ima.Pozdrav.

      1. Jeste, tacno je da su pojedini nastavnici pomagali, Deca su se hvalila na sva usta. E sad ko je imao koliko sreće, kao i uvek. Nekog su dopali dežurni nastavnici koji su savesno shvatili svoju dužnost, a neki…. Sramota, ali to je zemlja Srbija.

    3. Upravo tako. Losi đaci su se na online pokazali odlicnima. Odgovaranje ispred ekrana, preko vibera, sa otvorenim sveskama pored i šaputanjima roditelja. Odjednom svi su se izjednacili. Ona deca koja su bila motivisana, nisu za ovakav način rada.Kuda to vodi. Zabraniti on line i vratiti decu u škole. A to da su deca pratila online nastavu je laz, u pocetku mozda, posle retko koje dete da je sedelo ispred ekrana.

      1. Besmisleno.Moje dete je radilo i tv školu i zadatke sa portala i to samo.Pre tv škole je jedini u generaciji drugaka u svojoj školi dobio svih 100 od 100 poena iz srpskog.Učiteljica nam je odmah posle 1.maja poručila da on nema više šta da nauči.Tada je već završio sve radne sveske do kraja.

  3. Ne pisite gluposti! Nije tacno da se pomagalo deci na prijemnom! Nije tacno da su profesori clanovi SNS! Boli nas uvo za politiku! Ovaj covek uopste nije los ministar.Radi pod nenormalnim okolnostima kao i svi mi.Profesori nisu dadilje da vam cuvaju decu, a ucenje na daljinu je nesto sto je neizbezno u interesu svih nas.Ovo je treci milenijum, zeno!!!!! Mozda cete kroz ovo ucenje na daljinu i sami videti( shvatiti) uz svoje dete da je posao profesora( razredne ili predmetne nastave) izuzetno tezak i odgovoran.Nije nas posao da ih cuvamo i sapucemo odgovore “ pomazuci im na testovima.Ne vredjajte nas! Preuzmite odgovornost za vaspitavanje i ucenje svog deteta, ako ga imate.Ako nemate dece, ne komentarisite i ne donosite sud generalizujuci na osnovu usamljenih slucajeva kojih uvek i u svakoj profesiji ima.Pozdrav.

  4. Ništa taj ne bira i ne misli nego samo gleda da se što više uvuče Vučiću u guzicu i pliva što duže!!!

  5. Škola je ionako zatvor. To je zastarela u pojam ubijajuća institucija i za decu i za prosvetne radnike.
    A ovaj je samo primitivniji i bezobrazniji kapo tog logora.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.