Stevović (Crnogorska partija): Nastupila su teška vremena za Crnogorce u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Sve same zamene teza.Nesposobni ste da izadjete na kraj sa srpskom pravoslavnom crkvom pa vam je kriva Srbija.Budite malo realniji pa pogledajte u svoje dvoriste,vama je izgleda za sve kriva Srbija pa sta rade Srbi traze samo svoja verska prava ito na Miran nacin.

  2. U pravu je Stevovic, teska vremena, znam vec za dvojicu poreklom iz CG koji nisu direktori.

    1. Pa to je strašno, dva Crnogorca nisu uspela da se domognu direktorske fotelje u Srbiji, ju, ju, kakva diskriminacija. Odmah tužba u Strazbur zbog kršenja direktorskih sloboda.

  3. za Crnogorce koji poštuju Srbiju , nema problema, ćuj , teška vremena, a kako je Srbima u Crnoj Gori , ni reći ,

    1. Stevović?
      Milo ne štedi za plaćene članke u Danasu.
      Ko je ovaj čovek iz Bačkog sela Lovćenca? Koja je to intelektualna i moralna veličina da mu se konstantno ustupa medijski prostor za članke pune mržnje, krivotvorenja i laži?
      Sa kojim pravom blati i omalovažava zemlju u kojoj živi i sve nas? Očigledno je da mu se računica raspala i ostao je na par stotina pristalica iz svog sela bar dok Milo šalje novac.
      Za njega je čarobna reč“reciprovitet“pa nek bude milogorac koliko mu je volja.
      „Money talks“

  4. Preporuka ovoga sta Srbija treba da radi. pa da se posluša čovek. Ali prvo neka stane u red iza Slobenije, Hrvatske , Bosne itd…

  5. Gospodine Stevoviću slažem se sa vama, ali su još teža vremena za SRBE u Srbiji. Ovaj diktator je potpuno isti kao i Milo u Crnoj Gori. Na žalost izgleda da ga podržava i pozicija i dobar deo opozicije.

  6. Kakva zamena teza.Živite u zemlji gde 2 % desničara mlati o crnogorcima, realne snage nemaju ni za MZ a kamoli za real politiku.Ali zato nisam siguran da vidite šta se od 2006 do danas zbilo u vašoj matici.28% stanovništva nema prava na jezik, pismo i rad u drž.upravi a od skoro ste se nameračili i na veru.Dakle sva i bukvalno sva prava su im ugrožena.I vi pričate da vama nešto nedostaje? Koja su vam to prava ugrožena? More bre, našli pa zašli od 1945 do danas sve sami komunisti i spletkaroši.Što se mene tiče, samo reciprocitet sa vama , ista prava kao Srbi u vašim brdima što imaju, da vidite malo šta je demokratija.Sram vas bilo na lažima koje plasirate.

  7. Crnogorci će popraviti položaj u Srbiji preko Čanka? „Kondukter, daj kesu!“

  8. Dakle Milo neštedi pare za plaćene komentare u Danasu.
    Ko je ovaj čovek iz Lovćenca?Koga on predstavlja? Po kom osnovu mu se konstantno ustupa prostor u vašem listu za pljuvanje i omalovažavanje države u kojoj živi?
    Tužno i žalosno.
    „Money talks“

  9. Tačno tako. Sve je manje državnih firmi gde mogu da budu direktori. A i studentski domovi su prebukirani.

  10. Nenade nego mislis li ti da mozes izbaviti sestru iz zatvora zbog pljacke banke kroz politiku??? Jel to cena ???

Ostavite komentar


Politika

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju? 10

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju?

Ponovnim otvaranjem teme eksploatacije litijuma i obnovom projekta “Jadar”, stvoren je kontinuitet tenzije u diskursu između vladajuće garniture i opozicije koji kulminira od decembarskih, preko junskih izbora pa sve do danas, a naš sagovornik Đorđe Vukadinović smatra da je preusmeravanje fokusa sa izbora na pitanje eksploatacije litijuma "reanimiralo opoziciiju koja je doživela kliničku smrt".

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.