Stigla vozila za vojsku Kosova

Ostavite komentar


  1. Ne 24 komada je kupila nove a 27 su donacija od vojske USA (SAD) to je ugovor pre ses meseci ali sada je jos jedan ugovor posle glasanje Vojske Kosova u skupstini Kosova dolaze jos 4 hilikoptera i preko 250 razni razni blindirani vozila .

  2. Nabavljaju vojna vozila iako time krše sve međunarodne sporazume! I svi ćute…neverovatno!

      1. Pa po kakvom medjunarodnom ugovoru ste kupili pre samo par meseca ruske (kapute) MIG-ove za
        180. 000.000 dolara i nikome nista.
        Sta sad kukate jbg.

      2. @Tea***USA je i Srbiji donirala „Hummer“-e pre dve godine pa se niste bunili zbog toga iako je „sotona“ bombardovala Srbiju ?! I nije bombardovana zbog ratne tehnike već zbog načina njene upotrebe!

    1. Hvala Vucicu P… Vucicu P… mislim „presednice“ a ne sta mislite vi komsije kao onaj upad na direktan prenos RTS u JNA 🙂

  3. Odlicno….Amerikanci naoruzavaju Albance….ceo svet to lepo gleda…propast i katastrofa koja traje jos i preti da eskalira u oruzani sukob…a posle ce svi da se cude..

    1. Srbija je pacifikovana 1999.god,nakon nase pobede nad NATO ( moralne pobede )….iz vazduha.Nisu sisli na zemlju,ali sada to cine,kada smo okrenuti dijalogu i kompromisu,pa se cudimo monolozima Predsednika…!! On se pouzda u jake zene-jake Srbije i tzv. suplji bataljon.

  4. Na putu kroz Atlantik plovi i brod sa 24.000 tona oružja američke donacije namenjeno Vojci Kosova
    Mi nismo htjeli se upuštati u ovaj korak ali Vučić i Dacic svojim obstrukcijama protiv Kosova prisilili nas . Sada Dacic neka ide po Africi i Indiju i nek moli Njih da zaustave ovaj tovar , a Vučić nek ide u Brisel i neka se tamo tuzaka

    1. I sta vam vredi taj tovar kada cete i dalje biti ubedljivo najslabija „vojska“ u Evropi? Osim za zabavljanje Albanaca sa jeftinijim kartama u koje ocigledno spadas i ti, citava ova pozorisna predstava je besmislena. Kao sto je i besmisleno prebacivati odgovornost sa albanske tupave politike i ponasanje, ta vremena su prosla jos kada su se ugasile kamere CNN-a tamo negde 1999. godine.

      1. To ti dendi tako misliš ali , nisi iskren jer , kad ni bi nam to oružje vredelo kao sto ti kažeš onda ti ne bi se uopste javio na moj komentar dakle , ipak vredi i to puno vise nego sto ti misliš da vredi . Za nas albance na Kosovu ima neprocjenjivu vrednost

        1. Naravno da ima veliku vrednost za vas Albance, odlicno skrece paznju sa toga da ste nepriznati, da ste doziveli debakl u INTERPOL-u, da vam ne ukidaju vize ni ove godine a ni sledece, da ste najbedniji, sa najmanjim platama, sa najvecom nezaopslenscu… Zlata vredi za bildanje palanackog nacionaLJizma. Sta je sledece? Neke polovne bicikle iz V. Britanije? P.S. Iz kog ono jezika potice naziv Kosovo koji i ti koristis?

    1. Kosovo je Kosovo i ne moras da udjes da provociras na ovaj sajt jer ovde barem pisu i stavlaju komentare normalni ludi bez provokacije !

      1. @Albanac

        A ti sebe smatras „normalnim“ sa tim tipicnim narcis-nacionalistickim pogledima i komentarima? Sudeci po komentarima ne dobacujes dalje od tipicnog primerka balkanskog nacionaliste temeljno ispranog mozga mitomanskom.propagandom sopstvenog naroda. Osvesti se.

  5. Uz podroske Amerike Kosovo bice kao Israel na Balkanu.Ovo nije nista ,tek ce Srbija da se uveri koja ce biti moc Vojske Kosova.Sledeci kontigent bice mnogo veci u smislu naoruzanja.Nek se Dacic sada zali nasem KURCU,i nek trazi podrosku tamo u neke Kikiriki Drzave kao sto su Siriname.

  6. Svaka komsjija Srbije je ili u NATO ili se razoruza, pitam srbe zasto treba da svako u vasem komsioluku imati oruzje? To je jedino zbog Srbije dok ona ne gleda na druge teritorije kao svoje tako ce da bude dok pukne negde a sve vase komsije ce da cekaju da docepaju ono sto su izgubili od prvog svetskog rata do sada. Srbiju treba dobar razum i dobru poliku koja ne ide od lazi (srce) do glave ali misli fakticnu stanju na terenu, kao prvo Srbija treba da prizna sve zlocine nad narodima bifse Jugoslavije (kao sto je Njemacka uradila), drugo da ne uvelica optuzene od Haga kao heroji ( sada ce da kazete a sto vi uradite, pa to je jedino drugacije, mi nismo dosli da ratujemo u Srbiju mi smo ratovali u nase ognjiste a svi srbi znaju sto su uradili i lako je to da se menja), i treca da budu posteni i iskreni prema svima a ne da pricate jedno u Evropu a drugu pricu u Rusiju, i ako volite Rusiju to je vas problem, ali mislite sto je Rusija uradila u Ukrainu ako bas tolko voli Medjunarodno pravo da se ne taknu nezavisne Drzave „Srbija“ zasto je uradio nesto drugo u Ukrainu? Mislite moji dragi komsije kolko puta vas je Rusija prevalila vas u historiju (sada nemojte da kazete ta tokom NATO nije bila snazna) to nije istina bila je nuklearna sila ali je vrtila to u sopstven interes uzeci teritoriju do Georgiju i Ukrainu. I njima nije briga za Srbiju daleko ste vi od Rusije (mislim geografski) tako da ona samo vas iskoriscava vas kao piun u Sah igricu da na kraju izadje neka kraljica od vas za Ruse.

  7. Albanci nisu ni svesni da Amerika ne štiti i ne voli njih, već sebe. Iz svojih ličnih interesa to radi, a njih smatra kao nedonoščad i nezrela deca.!!! Ali ko će im biti tata i mama, kada se promene prilike u svetu, a to je sve bliže.

        1. Pa ne beri ti brigu za Kosovo. Uostalom Vi Srbi sami tvrdite tesko onome ko rusi brane.

    1. Neka da mi nismo svesni da bas Amerika ne voli Sara . Vazno je da se ti brines za nas i da si ti tome svjesna .
      Sve ostalo je nebitno

    1. Obavezno neka voz bude šaren i neka ovaj put stane u Nis . Obavezno neka bude ispisan na 200 jezike sveta da je
      “ Nis je Kosovo“

      1. @fery

        Ti si dete totalno promasio sajt, tebi je mesto na nekom navijasckom sajtu gde mozes da ispucas taj pubertetski nacionalizam.

  8. Nesto ne citam u zadnje vreme o ‘Nacionalnoj Gardi Ohaja’ i ‘vezbama’ Vojske Srbije sa NATOm koje su se zadnjih godina desavale barem jednom mesecno? … Sta nam bi?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.